Фратар у РС код Приједора лечи људе свих вера

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dnevna misa kod fra Ive Pavića, dosta kratka - pola sata; nedeljna i praznična je duža. U vreme korizme ne peva/izgovara se "Gloria in excelsis Deo". Posle mise (32, 33. minuta) fra Ivo stavlja vernicima ruke na glavu i oni padaju u "počivanje u duhu", fascinantna pojava:
+++
Ovaj obred svete mise - novi obred ili misa Pavla VI - je dosta sve pojednostavnio i skratio. Tradicionalna latinska liturgija je bila dosta duža, a i nije se služila svaki dan i to po više puta na jednom oltaru. To je sve novijeg datuma. Takođe nije bilo svakodnevnog pričešćivanja. Do pre 50 godina rimokatolici su u obredima bili puno bliži nama pravoslavnima.

Evo još malo obreda kod zapadnjaka, ali istočnog obreda. Moleban Presvetoj Bogorodici kod unijata (grkokatolika) u vaskršnje vreme na engleskom + delovi na crkvenoslovenskom zapadnoruskog (ukrajinskog) izgovora (npr. u Vaskršnjem troparu grobih mesto grobjeh). Hram, ikonostas kao kod nas, sem što je sveštenik bez brade:
Jako lepo pevanje.

Jako dobro:

Bravo fra Ivo.

Kao i uvek, prodali bi ste svoju veru za veceru.

Matej 7,22 Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili?

Matej 7,23 I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje.

Kao i uvek, prodali bi ste svoju veru za veceru.

Matej 7,22 Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili?

Matej 7,23 I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje.
Zašto ne bi fra Ivo Pavić bio Božji čovek, a očito jeste.

Zašto ne bi fra Ivo Pavić bio Božji čovek, a očito jeste.
Po cemu jeste?

On je sluga onome ko sebe predstavlja mesto boga i hrista na zemlji.
Sluga onoga ko je navodno nepogresiv kao Bog i ko je mesto Hrista glava crkve.
Ostalo da ne nabrajamo.
Sluga onoga za koje tvoji Oci i kanoni kazu, samo da pomislis da su oni nesto, da je proklet takav, da se izopsti.
I ti pitas sto da ne??

Pa tu je vise nego ocigledno da taj ne moze ea bude bizji covek, vec kroz moc sila rame cini cuda da prevari.
Da bi privukao ljude njegovom poglavaru.

Osim toga on je tebi fra Ivo???

To se treba ozbiljno zapitati sto je on tebi fra Ivo?

Po cemu jeste?

On je sluga onome ko sebe predstavlja mesto boga i hrista na zemlji.
Sluga onoga ko je navodno nepogresiv kao Bog i ko je mesto Hrista glava crkve.
Ostalo da ne nabrajamo.
Sluga onoga za koje tvoji Oci i kanoni kazu, samo da pomislis da su oni nesto, da je proklet takav, da se izopsti.
I ti pitas sto da ne??

Pa tu je vise nego ocigledno da taj ne moze ea bude bizji covek, vec kroz moc sila rame cini cuda da prevari.
Da bi privukao ljude njegovom poglavaru.

Osim toga on je tebi fra Ivo???

To se treba ozbiljno zapitati sto je on tebi fra Ivo?
Gluposti pričaš. Fra Ivo propoveda pokajanje, obraćenje i novi život u Hristu, a ne idolopoklonstvo rimskom papi. Papu više niko ne zarezuje ni pet 5 %, ni katolički sveštenici a kamo li narod.

Gluposti pričaš. Fra Ivo propoveda pokajanje, obraćenje i novi život u Hristu, a ne idolopoklonstvo rimskom papi. Papu više niko ne zarezuje ni pet 5 %, ni katolički sveštenici a kamo li narod.
Gluposti jer si njihov duhovni sledbenik i navijac.
A sto se ne osamostali i odrekne tih jeresi,vec je pod njegovom cizmom?

Svako i malo edukovan zna da je karizmatizam necisti duh.
On je karizmata, govori i navodne jezike.
Zasto Pravoslavna crkva izbegava karizmatizam?
Zato sto zna da je to necisti duh.
Za sada, ako ih ne prevlada taj duh?

Najvece oruzje antihrista ce biti cuda.
Bas cuda iz karimatizma.
Bog nam nije dao cuda kao dokaz necije ispravnosti.
Jer i djavoli cine cuda po hriscanstvu.
Vec nam je dao nauku u Pismu,kojom proveravamo.
A pismo ti je skroz strano telo.

Ti si druze moj, zrelo podrucje za prihfatanje antihrista.

Evo sta kaze, tebi strano telo:

2. Solunjanima 2,9 Kojega je dolazak po činjenju sotoninu sa svakom silom, i znacima i lažnijem čudesima,
2. Solunjanima 2,10 I sa svakom prijevarom nepravde
među onima koji ginu: jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasli.
2. Solunjanima
2,11 I zato će im Bog poslati silu prijevare, da vjeruju laži;

Oni koji godinana odbacuju istinu, bice prevareni.

Godine 1970 je bilo 58 miliona karizmat u svetu.
Danas ih ima preko 703 miliona po vecini crkava rasprostranjeno.
Koja oni cuda cine, ovaj tvoj Ivo je mali mis za njh.
Ali Isus kaze, idite od mene jer krsite, odbacujete Bozji zakon.
Bozji zakon je znak raspoznavanja.
Papa Fransis licno kaze da su taj karizmatski dar dobili od protestantakih karizmata.
Postoji video o tome.

Karizmatski pokret merike ce biti najveca potpora antihristu.

Karizmatski pokret merike ce biti najveca potpora antihristu.
ma pljujete ih jer su svi prebegli iz vase u njihove denominacije, konkurencija, vi ste pukli, losa vam rekla,a, pa onda pravite anti-reklamu drugima
Godine 1970 je bilo 58 miliona karizmat u svetu.
Danas ih ima preko 703 miliona po vecini crkava rasprostranjeno
nemo' pricas? mozda 73

ma pljujete ih jer su svi prebegli iz vase u njihove denominacije, konkurencija, vi ste pukli, losa vam rekla,a, pa onda pravite anti-reklamu drugima

nemo' pricas? mozda 73
Da li postoji nesto da znas?
Pa sto ti ne prebegnes i tvoja cekva ako je dobro??

Укупан број пентекосталаца и харизматика заједно процењује се на преко 600 милиона (закључно са 2017/2020), што чини више од четвртине свих хришћана широм света.

Da li postoji nesto da znas?
Pa sto ti ne prebegnes i tvoja cekva ako je dobro??

Укупан број пентекосталаца и харизматика заједно процењује се на преко 600 милиона (закључно са 2017/2020), што чини више од четвртине свих хришћана широм света.
pa, eto vracaju se hriscani korenima, vi ste ljubomorni jer ste mislili vi da vracate ljude izvornom hriscanstvu, a pedesetnicarima i harizmaticima, pa i kasnije oficijelna crkva na prvim saborima se nije bavila Svetim Duhom sprva, nego odnosom Sina i Oca, i ja kada kazem da je to problem, nikoga ne zanima...e, pa onda cemo da se bavimo ovima

pa, eto vracaju se hriscani korenima, vi ste ljubomorni jer ste mislili vi da vracate ljude izvornom hriscanstvu, a pedesetnicarima i harizmaticima, pa i kasnije oficijelna crkva na prvim saborima se nije bavila Svetim Duhom sprva, nego odnosom Sina i Oca, i ja kada kazem da je to problem, nikoga ne zanima...e, pa onda cemo da se bavimo ovima
Pa sto se ti nisi vratio?
Ti i ne znas o cemu pricamo.

Pa sto se ti nisi vratio?
ja saam? a ostali? pa zato i objasnih gde je greska, bavljenje samo odnosom OCA I SINA, te sustinom, istom ili slicnom, a izostavljanje Svetog Duha, tamo od 4. veka, a ovo jes bledi poksuaj da se ljudi vrate, sa harizmaticima i pedesetnicarima, sta ti vise nije jasno, ako ja kristalno jasno objasnjavam?
Ti i ne znas o cemu pricamo.
procitao sam ja temu komplet svih 5 stranica, samo sam preskocio videe, i rekao da zato nemam sud o fratru gedinom, ko ce ga znati

Poslednja izmena:
Да ли је неко чуо за фрањевца и ркт. свештеника Иву Павића и његову жупу (парохију) Шурковац недалеко од Приједора у Републици Српској?
https://www.zupa-surkovac.com/
Многа су сведочанства да људи оздрављају по његовим молитвама.
https://www.zupa-surkovac.com/hr/group/9/Svjedočenja
Има доста садржаја на интернету. Преко милион људи је било код фра Иве који молитвом у име Исусово помаже многима.
Имао сам једном прилику разговарати са фра Ивом. Он је дубоко побожан човек, он живи своју веру и конзервативан је католик. За нас Србе каже да је велики број некрштених и неоцрковљених људи међу нама, што је на жалост тачно.
Sredinom 20. stoljeća bio tada poznat, danas zabotavljeni mistik fra Bariša Drmić kojemu su svi pohodili za ozdravljenje i dobar urod (čak muslimani i pravoslavci). Za njega postoje dokumentirana čuda. Ima čak guslarska pjesma posvećena njemu.

Gluposti jer si njihov duhovni sledbenik i navijac.
A sto se ne osamostali i odrekne tih jeresi,vec je pod njegovom cizmom?

Svako i malo edukovan zna da je karizmatizam necisti duh.
On je karizmata, govori i navodne jezike.
Zasto Pravoslavna crkva izbegava karizmatizam?
Zato sto zna da je to necisti duh.
Za sada, ako ih ne prevlada taj duh?

Najvece oruzje antihrista ce biti cuda.
Bas cuda iz karimatizma.
Bog nam nije dao cuda kao dokaz necije ispravnosti.
Jer i djavoli cine cuda po hriscanstvu.
Vec nam je dao nauku u Pismu,kojom proveravamo.
A pismo ti je skroz strano telo.

Ti si druze moj, zrelo podrucje za prihfatanje antihrista.

Evo sta kaze, tebi strano telo:

2. Solunjanima 2,9 Kojega je dolazak po činjenju sotoninu sa svakom silom, i znacima i lažnijem čudesima,
2. Solunjanima 2,10 I sa svakom prijevarom nepravde
među onima koji ginu: jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasli.
2. Solunjanima
2,11 I zato će im Bog poslati silu prijevare, da vjeruju laži;

Oni koji godinana odbacuju istinu, bice prevareni.
Gluposti pišeš. Pravih hrišćana ima svuda. Duh diše gde On želi:
Matej 10:
7 ...propovijedajte i kazujte da se približilo carstvo nebesko.
8 Bolesne iscjeljujte, gubave čistite, mrtve dižite, đavole izgonite! ....

images.webp

Fra Ivo Pavić, pravi harizmatik, primer dobrog pastira, sveštenika i propovednika. Imao sam čast upoznati fra Ivu Pavića i razgovarati sa njime. Prima ljude svih vera i pomaže svima, ali ga treba i slušati. Ovo na slici su u pozadini odbačene štake isceljenih ljudi. Gospod naš Isus Hristos leči i danas kao i u vreme kad je hodao zemljom, leči preko Božjih ljudi poput fra Ive.

https://www.zupa-surkovac.com/
ivopavic@zupa-surkovac.com

Preko milion i po ljudi je već bilo u Šurkovcu kod Prijedora na duhovnoj obnovi kod fra Ive Pavića.

Poslednja izmena:
Nije istina. Da, Pravoslavna Crkva jeste istinska jedna sveta, saborna (katoličanska) i apostolska Crkva. Svi drugi su dogmatski zastranili u većoj ili manjoj meri. Da li će se spasti hrišćani izvan Pravoslavna Crkve, to ne znamo, to je u Božjoj vlasti; a da li će se automatski spasti svi pravoslavni? Naravno da neće ako im vera bude bez dela.
Sta nije istina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back