Pa da, ali ni ovaj deda nema nista drugo da joj ponudi osim para. Postoji valjda i nesto izmedju.Da. Zbog zrelosti, matreijalne sigurnosti i jos dosta toga. Sta ce joj gologuzan koji samo trci za drugim zenama, a nema ni pivo da plati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, ali ni ovaj deda nema nista drugo da joj ponudi osim para. Postoji valjda i nesto izmedju.Da. Zbog zrelosti, matreijalne sigurnosti i jos dosta toga. Sta ce joj gologuzan koji samo trci za drugim zenama, a nema ni pivo da plati?
Kako razmišljaš, da si se rodio k'o žena i da si bar triput mlađi... lepo bi se od ljubavi znao okoristiti.Ne razumem sta si htela da kazes.
Pa da, ali ni ovaj deda nema nista drugo da joj ponudi osim para. Postoji valjda i nesto izmedju.
Taj njen je izuzetak, muskarci su u tim godinama na vrhuncu. I sta ako neko nije impotentan a ima 70 godina, normalna zena ne moze da gleda na nekog dedu kao na muskarca.E vidis tu mnogi gresite....Mozda se i namerno pravi takva sema, ko zna?
Stariji ljudi, koji su zdravi, ne budu impotentni do 70 i vise godina...
Zena koja je zivela sa mnom mi je rekla da njen 30 godina mladji muz nije bio nikakav u seksu.
Ne znas ti nista o tome. Ti si UPAO U SEMU koja vam je data.Taj njen je izuzetak, muskarci su u tim godinama na vrhuncu. I sta ako neko nije impotentan a ima 70 godina, normalna zena ne moze da gleda na nekog dedu kao na muskarca.
Pa malo se potrudi.Meni ne bi smetalo da budem sa 24 godine mlađom.
E vidis tu mnogi gresite....Mozda se i namerno pravi takva sema, ko zna?
Zena koja je zivela sa mnom mi je rekla da njen 30 godina mladji muz nije bio nikakav u seksu.

Pa malo se potrudi.
Videcas da ces uspeti i da ce sve biti polje nego sto predpostav ljas.
Valjda upalaNe znas ti nista o tome. Ti si UPAO U SEMU koja vam je data.
To zavisi od vise faktora: genetike, partnera, psiholoskog i materijalnog stanja, i tdKo može, taj može zauvek.![]()
Samo pazi da ti alat ne zahrdja od neupotrebe....Sada pravim pare. Za jedno x godina naći ću neku koja će biti mlađa 24+x godina od mene.
Samo pazi da ti alat ne zahrdja od neupotrebe....
. Sasvim slučajno.
Bacio si joj 10 $ i tvoj je najveci, i najdeblji. Ne blamiraj se vise.E vidis tu mnogi gresite....Mozda se i namerno pravi takva sema, ko zna?
Dok citam komentare uvek me impresionira koliko ste podli i pokvareni...Cak iako se salite.Bacio si joj 10 $ i tvoj je najveci, i najdeblji. Ne blamiraj se vise.
Da...ustvari im zavidimo.Dok citam komentare uvek me impresionira koliko ste podli i pokvareni...Cak iako se salite.
Dok citam komentare uvek me impresionira koliko ste podli i pokvareni...Cak iako se salite.
Seks sa starcem. Fuj.Sta "Fuj"
Neko je star vec sa 30 godina, a neko nije ni sa 70Seks sa starcem. Fuj.