Francuzi ce nam raditi postrojenje za preciscavanje vode - Da vidimo kako su precistili Senu u sred Pariza...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.999
...

Jedna autorska tema u vezi projekta dogovorenog s Francuskom u vezi postrojenja za preciscavanje vode u Beogradu...

Da vidimo kako su Francuzi precistili svoju Senu u sred Pariza:

UZNEMIRUJUĆA SCENA! Organizatori ozbiljno ugrozili zdravlje takmičara? Olimpijac POVRAĆA posle plivanja u ZAGAĐENOJ Seni! (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/sport/ostali-s...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

ali kada je došlo vreme za takmičenje javljeno je da je nivo ešerihije koli u vodi preveliki i otkazani su svi treninzi.
Zatim je i muško takmičenje u plivanju pomereno za dan, a sada smo videli jako ružne scene na kraju prve trke.
Francuzi decenijama pokušavaju da očiste Senu, sada su za Olimpijske igre u tu svrhu dali čak 1.500.000.000 evra ali nije previše pomoglo.
3939323_screenshot-10_ls-s.jpg

E ovakvi ce nam srediti i vodu i jaloviste litijuma i sve...

...

Ma kakve bankarske garancije, to znamo kako funkcionise, samo vezare dobijaju bankarske garancije...
Ja jesam za bankarske garancije u smislu uvodjenja reda i odgovornosti , ali ne i u smislu znanja i kompetentnosti , jer to nema veze jedno sa drugim...

Bas naprotiv....u koruptivnom bankarstvu pre ce losiji tehnolog dobiti posao koji je kompetenciono zahtevan nego neko ko je obican znalac i zna sta ga interesuje a ne interesuje ga zaebavanje sa korupcijom..

Nesto se ozbiljno desava sa svetom, svi su maloumni , a ja ne znam kako sam izbegao to stanje...mada nisam ni ja u prajmu ....

Znaci ne razumem kako hoce da bez neke ozbiljnije promisli uvode eksperimente samo na osnovu populizma i tik tok naloga....ili instagrama...

Totalna suprotnost npr od amaterizma kojim se osnivala RTB...amaterizam ali se razmislja i razvija polako u sve jacu tehnolosku kucu..

Jedna autorska tema u vezi projekta dogovorenog s Francuskom u vezi postrojenja za preciscavanje vode u Beogradu...

Još jedna stavka na računu Infostana. Plaćamo još jednu francusku firmu koja radi posao "Gradske čistoće".

Vesiću, Vesiću.. :dash:

Kad se jednom promeni vlast u Beogradu, prvo mora da izmeni Statut grada Beograda ( Član 8.-Član 25. menja se i glasi:... stav 11 ).

Back