Francuz pitao Hrvate koju državu najviše mrze

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali samo 1 od tinejdžera je to rekao? A bilo ih je 4-5? :)
Pa, meni ne treba ova tema ni za šta u životu.
Mrzeći ikoga, ljudi sebe lično razboljevaju, a ne onog koga mrze. Evo primera: Mrzim Jelenu Karleušu. Nju briga, žena radi šta može i živi od toga, a ja se jedem i mrzim je aktivno. Sebe ću da razbolim od svoje mržnje, ne nju. Šta nju briga za mene? Ona, žena, i ne zna da postojim!
Pronašla sam sistem-"Šta mene briga za JK?"

ali to bi onda značilo da znaju šta je dobro?
Али овај лик са дредовима носи ВУ-Тенг мајицу и понаша се као црначки милитариста који мрзи С.А.Д. зато што су расистичка држава.
У исто време ККК Срби се радују билбордима подршке Трампу.

Mi imamo problem što mali broj ljudi putuje negde.

Ljudi su generalno siromašniji, a gde nema novca ima više muke. I razmišljanja o ovome ili onome. Moje opažanje: u dosta smo nezavidnijem položaju i to utiče na ljude ovde.
Није тачно да мали број људи путује негде. Народ се креће и то много више него раније.

Управо пре неки дан дошао из Загреба, после 4 дана проведена на сајму. Са свима тамо сам имао одличну комуникацију, људи се обрадују кад чују да смо из Београда, мада је овде ипак био донекле специфичан узорак, али стварно сам се осећао пријатно и добродошло

Evo odgovora u videu i linka:)

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=16&nav_id=2434582

Šta ste prvo pomislili? Šta bismo mi rekli ovde da je intervjuisao po Beogradu, šta mislite?

Postoji li kod nas nešto kao mržnja prema nekome? Ili je sve to samo politika?

ovo je video u tom linku
Код нас не постоји. Да постоји, и ми би имали логоре за убијање туђе деце, као што су хрвати имали логоре за убијање српске деце.

Slažem se, mržnja prema Srbima i Srbiji je daleko više ukorenjena u Dalmaciji, nego u Zagrebu i okolini.
Само у неким деловима Даламције. Иначе, у прошлости далматинци су били Срби католичке вероисповести, о чему сведочи и цела дубровачка књижевност.

Back