Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Francuskinje se goje kao i sve žene ovog sveta. Do knjige nisam došao, ali sam slušao komentare od nekih dama koje su čitale knjigu. Kažu da spada u domet humora!
Pa autorica knjige je rekla da:treba da uzivamo u hrani, da je osetimo ne samo po ukusu nego i ostalim culima,..da polako jedemo i vrlo malo...recimo: parce mesa kolika to je saka,krompir isto tako,...I postoje 3 super tajne a to su : jedi 3 puta na dan ali vrlo malo....i ne jesti posle 8 sati uvece,....Zatim je spominjala kako treba jesti vise povrca i mesa,...ne jesti brzu franu (fast food),nitsa masno.
Uglavnom Bitno je biti umeren u hrani,..moze se jesti slatko ali ne svaki dan,..ako ti se jede cokolada uzmi je ali je jedi sa uzitkom i ne pojestvi sve odjednom i brzi jer to je nacin gojenja a ne uzivanja......
Evo ukrtako
Inace i ja mrzim kad mi tako dodju gosti a ja gledam Opru...ja je obozavam,,..postala sam njen fan na njenom sajtu,...ma odlepila...skroz
e, ja sam iz cele te emisije zapamtila zakon tri zalogaja
inače,za to sam čula od jedne stare beograđanke (koja se možda skolovala u fr?)
dakle,sve što jedeš jedeš samo tri zalogaja!
supa.tri kašike, meso tri zalogaja,krompir, salata, jogurt....torta....
na menuu je baš bilo sve.
ja probala...zasiti, a realno pojede se jako malo.
jes da sam tortu...pojela u tri zalogaja...al i to se računa.mrgreen: