Francuski sud osudio bosanske muslimane

Gruban

Buduća legenda
Poruka
41.216
Zatvor za porodicu koja je obrijala Muslimanku zbog momka iz Srbije
M. K. 24. oktobra 2020. 09:01
Zatvor za porodicu koja je obrijala Muslimanku zbog momka iz Srbije
Foto: Leonid Mamchenkov - CC BY 2.0

Podeli
Roditelji, stric i tetka mlade bosanske muslimanke, kojoj su obrijali glavu jer se viđala s mladim Srbinom hrišćaninom, osuđeni su danas u Francuskoj na godinu dana zatvora uslovno.
Sud u gradiću na istoku Francuske odredio je i petogodišnju zabranu ulaska na francusku teritoriju roditeljima 17-godišnjakinje, prenosi portal Indeks.

Afera je izazvala burne reakcije u Francuskoj i u inostranstvu, jer je podsetila na sudbinu hiljade obrijanih Francuskinja nakon oslobođenja jer su bile u vezi s nemačkim vojnicima tokom okupacije.
Devojka i članovi porodice njenog dečka na sudu su rekli da je bila odvedena u sobu gde su je četiri odrasle osobe tukle, a stric obrijao.
Roditelji, stric i tetka priznali su „tek jedan ili dva šamara“ i rekli da ju je obrijao otac kako bi je kaznio nakon što je četiri dana bila u begu s tri godine starijim mladićem.
SLIČNI TEKSTOVI
Poklonila dečku DNK test, doživeo ŠOK ŽIVOTA kad je saznao istinu
Porodica se na plaži skroz odomaćila i zgrozila sve: Pogledajte šta su…
Tužni prizori s jezera: Porodica i bivši muž nestale glumice ušli u…
Snimak porodice medveda izmamiće vam osmehe (video)
„Roditelji su me tukli rukama i nogama“, izjavila je mlada muslimanka i objasnila da su se „protivili braku i njihovoj vezi zbog religije“.
Članovi njene porodice poriču tu verziju i tvrde da nisu pretukli devojku, a otac kaže da ju je „samo obrijao, a majka dva puta ošamarila“.
Međutim, to objašnjenje, uz ozbiljan nalaz lekarskog pregleda – slomljena rebra i brojne hematome, zbog čega je devojka provela dve sedmice u bolnici, sudijama nije bilo dovoljno uverljivo.
(Tanjug)
Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.
1566172
 
Zbog skonosti islamskog sveta da sve sfere života pretvore u odraz osnovnih izvora učenja kurana i sure tumačeći ih na direktan način dedukcijom - namećući to kao svoje pravo tj. kao osnovno ljudsko pravo - oni nemaju civilizacijskog potencijala da preuzmu baklju sa Olimpa od umorne i posustale evropske civilizacije i stvore nove vrednosti (što su ipak uspeli varvari koji su srušili Rim i napadali Vizantiju) . Oni ostaju netaknuti Evropom.
Uporediti to sa mnogim likovima na krsti ... koji na svaki dodir zapada doživljavaju uzastopne orgazmičke grčeve što je opet druga krajnost.
 
Šta znam,u teškoj situaciji i ta djevojka koja će ostatti sama u Francuskoj i njeni roditelji koji će biti deportovani za Bosnu.Pitanje je da li će je i taj njen dečko prihvatit i ostati sa njom.
Ovakvih slučajeva je bilo često u ruralnim sredinama kod nas u Bosni,bez obzira o kojoj etničkoj grupi je riječ.,dok je u gradskim sredinama bilo liberalnije shvatanje mješovitog braka koliko toliko.
 

Back
Top