Француска револуција: Масовне демонстрације и сукоби са полицијом

pa cekaj, a protestanti? stalo im do pisljive 2 godine, a svi mediji pricaju o ww3, prete nuklearkama, na frontu se gine dok zapad puni oruzjem?

i sad ti ides na ulicu za dve godine radnog staza? kako je onda policija ludja od naroda?

znaci zavera je da se svet komplet izludi, i to imamo na delu, prst na celo, a ne vika dreka i makljaza

vidi izrael, nije narod samo lud, nego i vrhuska, svi su se pozdravili sa pamecu - samo ih posmatram
https://srbin.info/svet/netanjahu-smenio-ministra-vojske-izraela-zbog-jedne-izjave/

pa, nego sta ce, ali je vazno da bar neko sacuva zdravu pamet, vecini je oprana, eu nece postojati, gotova je, nema joj spasa, i nema potrebe da mi navijamo, ali jos mnoge druge zemlje ce prestati da postoje u danasnjoj formi

ne razlikuješ POVOD od UZROKA.
za svaki uzrok, se čeka neki POVOD.
nije rat počeo što je gavrilo ubio franca, već zbog dubljih uzroka.

ne razlikuješ POVOD od UZROKA.
za svaki uzrok, se čeka neki POVOD.
nije rat počeo što je gavrilo ubio franca, već zbog dubljih uzroka.
koga je briga i povod i uzrok ako narod srpski sad vise nije za rat?
zoves lepo ruse, pa ce oni da ratuju, da im hebu sve po spisku, a ti sedi dole i cuti... rusi vucica izdajnika ako ti je dosadno, ja radim isto

ja ne znam jel si ti uopste razumeo moju repliku?
svabe i eu su naoruzavali ukre, a ko ce to da plati, ako ne oni?

skresati im plate 10% da plate naoruzavanje, a ne da traze ekstra 10%? - idioti, jel cu mozda ja amer da platim sve? ma razyebacemo smrdljivu eu, samo gledaj!

francuzima digniti starosnu penziju na 75 da plate naoruzaVANJE UKRA, A NECU SIGURNO JA DA RMBAM ZA UKRE UMESTO FRANCUSKIH PEDERA, mi ameri idemo u peNZIJU CIM NAKUPIMO PARE, 'be nam se za ukre i francuze, f@k eu, gadjaj ih putko :bravo: :rotf: z:plez:

Poslednja izmena:

Французи се неуморно боре, од 16. марта протестују 24 часа, сваку ноћ се млади туку са Макроновом полицијом. Запослени у Јавном сектору штрајкују већ три недеље и за то време блокирају рад својих пословница (путари блокирају путеве, железничари пруге, лучки радници луке, ђубретари не односе смеће, радници рафинерија и складишта нафте држе у обручу своје објекте, електричари "секу" струју банкама и политичарима, професори, студенти и ђаци блокирају факултете и школе, сељаци бацају стајско ђубриво на управне зграде...).​

Данас се одржавају масовне демонстрације ИСТОВРЕМЕНО у готово свим градовима широм земље.

Француска револуција у којој недељама учествују милиони људи, потпуно се игнорише у мас медијима широм света.

За то време се Макронова полиција, параполиција и батинаши у цивилу у сред Европе сурово обрачунавају са (својим) народом који их издржава, јер тај народ одбија да ради две године дуже до пензије и плаћа доприносе две године дуже само зато што је председник тако наредио. У демократској земљи, Макрон је суспендовао Скупштину и без ње донео контроверзни закон тзв. пензиону реформу тврдећи да су неопходне „болни реформе“ како би Француска процветала.

Тренутно је у Паризу, на Тргу Бастиља и Тргу Републике, неколико стотина хиљада људи, можда и милион.
izvor

Kako je Francuska i zapad generalno došao u ovu poziciju? Da li je kriva korona ili Putin? Ili nešto treće?

Francuzi polomili pola Francuske, pucaju lobanje protestantima i pandurima, 4 miliona ljudi na ulicama, pozari na sve strane, a nasa stampa cuti i ne vadi se iz Vucicevog prkna.. Plase se da narod ovde ne dobije inspiraciju..

koga je briga i povod i uzrok ako narod srpski sad vise nije za rat?
zoves lepo ruse, pa ce oni da ratuju, da im hebu sve po spisku, a ti sedi dole i cuti... rusi vucica izdajnika ako ti je dosadno, ja radim isto

ja ne znam jel si ti uopste razumeo moju repliku?
svabe i eu su naoruzavali ukre, a ko ce to da plati, ako ne oni?

skresati im plate 10% da plate naoruzavanje, a ne da traze ekstra 10%? - idioti, jel cu mozda ja amer da platim sve? ma razyebacemo smrdljivu eu, samo gledaj!

francuzima digniti starosnu penziju na 75 da plate naoruzaVANJE UKRA, A NECU SIGURNO JA DA RMBAM ZA UKRE UMESTO FRANCUSKIH PEDERA, mi ameri idemo u peNZIJU CIM NAKUPIMO PARE, 'be nam se za ukre i francuze, f@k eu, gadjaj ih putko :bravo: :rotf: z:plez:

SNS botovi se najviše plaše SVETSKOG budjenja naroda
to neće više moći da smire.

SNS botovi se najviše plaše SVETSKOG budjenja naroda
to neće više moći da smire.
svaki koji botuje sa fiktivnog radnog mesta - zna se sta mu sleduje... kriza ide, ne moze narod da izdrzava vise botove koji nista ne rade osim sto hvale sns i av-a... narocito botovi sa kupljenim diplomama

Patike za Kosovo 🤗
ni priblizno.Imaju trideset dana godisnjeg odmora bez praznicnih dana.Jake sindikate i frka im da sa 62. idu u penziju.Godisnje ne radis cetrdeset dana,imas skracenu radnu nedelju i sa 62. bi trebao da se osecas jos sposoban za rad,ali bi oni da krakaju vino narednih ako je moguce dvadeset i pet godina na racun onih koji uplacuju u PIO.Od tih sto strajkuju 2/3 su ne francuskog porekla

Cg_RY1DUkAAkJ_f.jpg

sram ih bilo,. jel nemaju dovoljno francuskih kompanija, nego upadaju u americke? da nece da im blekrok nadoknadi penzije, ili te 2 godine?

alo, leri, petlici se uzjogunili, fale im neke pare, nece da rade? sta?
da mogu samo da dobiju ono da izbiju ono>?

eto, culi ste, petlici

nego, evo jos linka sa tvitovima https://srbin.info/svet/uzivo-haos-u-francuskoj-veliki-sukobi-naroda-i-policije-u-brojnim-gradovima/

Макрону се десио народ!​

jok, nego je makron dobio zadatak da izazove gradjanski rat, a francuzi su glupi
До сада су Французи били веома увиђавни и водили рачуна да не оштећују објекте приликом протеста, али од данас су почели да упадају у велике западне банке, корпорације, фирме и протестују будући да Запад подржава Макрона док терорише народ, а све те фирме су добиле велике субвенције из буџета.
https://srbin.info/svet/uzivo-neredi-u-parizu-policija-brutalno-bije-i-devojke-i-novinare/

ovi sto pale i ruse.Franuz nece paliti imovinu svom zemljaku
Јел то као што ни јевреј неће убија,протерује,расељује,даје му воду и струју на кашичицу ,
СВОМ БРАТУ СЕМИТУ,палестинцу?

Французи се неуморно боре, од 16. марта протестују 24 часа, сваку ноћ се млади туку са Макроновом полицијом. Запослени у Јавном сектору штрајкују већ три недеље и за то време блокирају рад својих пословница (путари блокирају путеве, железничари пруге, лучки радници луке, ђубретари не односе смеће, радници рафинерија и складишта нафте држе у обручу своје објекте, електричари "секу" струју банкама и политичарима, професори, студенти и ђаци блокирају факултете и школе, сељаци бацају стајско ђубриво на управне зграде...).​

Данас се одржавају масовне демонстрације ИСТОВРЕМЕНО у готово свим градовима широм земље.

Француска револуција у којој недељама учествују милиони људи, потпуно се игнорише у мас медијима широм света.

За то време се Макронова полиција, параполиција и батинаши у цивилу у сред Европе сурово обрачунавају са (својим) народом који их издржава, јер тај народ одбија да ради две године дуже до пензије и плаћа доприносе две године дуже само зато што је председник тако наредио. У демократској земљи, Макрон је суспендовао Скупштину и без ње донео контроверзни закон тзв. пензиону реформу тврдећи да су неопходне „болни реформе“ како би Француска процветала.

Тренутно је у Паризу, на Тргу Бастиља и Тргу Републике, неколико стотина хиљада људи, можда и милион.
izvor

Kako je Francuska i zapad generalno došao u ovu poziciju? Da li je kriva korona ili Putin? Ili nešto treće?
Tako se to radi.

Јел то као што ни јевреј неће убија,протерује,расељује,даје му воду и струју на кашичицу ,
СВОМ БРАТУ СЕМИТУ,палестинцу?
ne nego su po pravilu u svakim nasilnim protestima uglavnom ucesnici za migracionim poreklom iz najnizih socijalnih slojeva,Engleska ,Francuska, severna Evropa

ne nego su po pravilu u svakim nasilnim protestima uglavnom ucesnici za migracionim poreklom iz najnizih socijalnih slojeva,Engleska ,Francuska, severna Evropa
Није тачно.
Ти, почевши још од оних "жутих Прслука" ,као и сада,
не мош видиш ниједног црнца на тим Протестима а сама та Француска ВРВИ од њих.

Back