Francuska na “Vikiliksu“: Srbijo, ne može i Evropa i Kosmet!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
Da gledam svaki dan snajke u Veneuceli mene ne bi zanimala ni Srbija :think:
A da sad Bota kaže kako će Srbija da ima ogromnu korist od KiM ti bi kao došao da se boriš? :hahaha:

Ne, ne bih se borio za Kosovo ni da mi zena naredi!

Ko ima neke koristi od Kosova - nek ide nek se bori....Nemam nista protiv...

Ja nemam nista sa Kosovom i nisam nikada ni imao. (Nisam nikada ni bio na Kosovu!)

Za cega bi ja trebao da se borim?

Za "kolevku" ?

Idi begaj, to je zvaka za debile!

Microwave

Buduća legenda
Poruka
28.623
Ne, ne bih se borio za Kosovo ni da mi zena naredi!

Ko ima neke koristi od Kosova - nek ide nek se bori....Nemam nista protiv...

Ja nemam nista sa Kosovom i nisam nikada ni imao. (Nisam nikada ni bio na Kosovu!)

Za cega bi ja trebao da se borim?

Za "kolevku" ?

Idi begaj, to je zvaka za debile!
Aman Blajbi...pa to od tebe niko ne očekuje. :lol: Ako ćemo iskreno, niko ovde ne očekuje da bi se borio i da cela Srbija zavisi samo od tebe

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
Aman Blajbi...pa to od tebe niko ne očekuje. :lol: Ako ćemo iskreno, niko ovde ne očekuje da bi se borio i da cela Srbija zavisi samo od tebe

Pa nije to samo moje misljenje...

Tako misli 80% Srba..

Kada bi sada izbio neki sukob - 80% bi otislo u inostranstvo, ne bi se borilo!

Vise MANIPULACIJE nemaju prodju.

Treba prvo poslati SVE POPOVE na Kosovo.

Oni najvise huskaju narod.

Nek se oni tamo bore, oni su ti koji od Kosova ocekuju korist (vracanje imanja).

gost 159032

Veoma poznat
Poruka
12.404
Za EU uopste nemoras biti mentalno spreman.

A malo EU diktatura u ekonomi nebi Srbiji ni skodili.

EU se bori protiv monopola, za slobodno trziste, dobijes agrarne subvenicije i tako dalje.

Nama je bolje da se postepeno prilagodjavamo, nego da nam nasilno nature norme, jer ih onda necemo prihvatiti. Mi nemamo dovoljno ekonomske snage za slobodno trziste.
Za sve ovo treba se mentalno pripremiti.

Microwave

Buduća legenda
Poruka
28.623

Tako misli 80% Srba..

Nek se oni tamo bore, oni su ti koji od Kosova ocekuju korist (vracanje imanja).
Grešiš Blajbi, mnogo grešiš. Demantuje te 1999.

gost 159032

Veoma poznat
Poruka
12.404
Pa onda je problem u narodu, a ne u političarima.

Nije bas, narod se bombarduje razlicitim idejama, koje ili nemaju osnova u realnosti ili se niko nije potrudio da radi na njima da bi mogle da se ostvare. Kada nemogucnost tih ideja postaje ocigledna, svi politicari plase da kazu narodu, da ne bi bili "zrtvovani" i nastavljaju da lazu dokle god je moguce, ostajuci za toliko duze na vlasti. :confused:

gost 159032

Veoma poznat
Poruka
12.404
Onda ti nije potrebna EU.

Ja mislim da se mi treba da držimo priče o EU, dok max. ne iskoristimo pristupne fondove EU.

Nama nisu toliko potrebne pare, koliko nam je potrebno da promenimo svoje navike u ekonomiji. U tom smislu nam je EU potrebnija, od bilo kakvih para. A kako sad vodimo ekonomiju, ni stotine milijardi evra, ne bi nista promenile.

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555

Tako misli 80% Srba..

Koliko je tvoje poznavanje ovog naroda malo to je tragicno...da li si ti ikada boravio na ovim prostorima kada uopste ne poznajes mentalitet ovog naroda.
Pa nisu svi u Srbiji prodali dupe za nekoliko dolara kao ti...vecina nas voli Srbiju...za razliku od tebe i sake tebi slicnih...

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
Koliko je tvoje poznavanje ovog naroda malo to je tragicno...da li si ti ikada boravio na ovim prostorima kada uopste ne poznajes mentalitet ovog naroda.
Pa nisu svi u Srbiji prodali dupe za nekoliko dolara kao ti...vecina nas voli Srbiju...za razliku od tebe i sake tebi slicnih...

Ah....Zasto je onda DVA MILIONA SRBA otislo u inostranstvo za zadnjih 20 godina???

I to onih NAJSPOSOBNIJIH, NAJSKOLOVANIJIH i u NAJBOLJIM GODINAMA?

nemoj da LUPETAS!

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.531
Cekajte,cekajte!

Kada se ovde pre nekog vremena pisalo da je ovaj uslov na stolu,bajne demokrate sa ovog foruma su nas uveravale da su to lazi radilkala i pogotovu Kostunice!

Sad odjednom,znaju i znali vrapci na grani!

A posle se ljutite kada vas nazivaju buljas izdajnicima,tj izdajnicima koji bi zarad bulje i majku prodali!

Jos jedan dokaz da niti znaju sta cuju, niti sta pricaju.....................brate, zaista su zesce poremeceni:hahaha::hahaha:

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
Ah....Zasto je onda DVA MILIONA SRBA otislo u inostranstvo za zadnjih 20 godina???

I to onih NAJSPOSOBNIJIH, NAJSKOLOVANIJIH i u NAJBOLJIM GODINAMA?

nemoj da LUPETAS!

Ako si ti jedan od tih ,,skolovanih'' i ,,sposobnih''...hvala Bogu sto si otisao i nadam se da nemas u planu povratak u Srbiju..ah da ova cifra ti ima veze sa realnoscu kao i sve sto napises...