Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
Da odgovorim na pitanje, ako je postavljeno u tom kontextu... oduvek sam mastala o sasvim obicnom decaku, koji me razume... ebesh frajere...![]()
absonic:Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
Da odgovorim na pitanje, ako je postavljeno u tom kontextu... oduvek sam mastala o sasvim obicnom decaku, koji me razume... ebesh frajere...![]()
Anabela Basalo,a?
Tesko tebi onda ako kod nas stupi na snagu zakon o pedofiliji :wink:Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
Greska! Muskarac koji menja muskarce kao krpe je *****" (gay, shkirpe...).Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
jao vidi ovog sto se javljachateau:Greska! Muskarac koji menja muskarce kao krpe je *****" (gay, shkirpe...).Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
mortishaaa:jao vidi ovog sto se javljachateau:Greska! Muskarac koji menja muskarce kao krpe je *****" (gay, shkirpe...).Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
![]()
necu da te imenujem 8) samo nemoj da je hvatas za svaku sitnicu.. svi znaju sta je htela da kaze
evilicu (kao ovo se nece izvaliti 8) )
chateau:Greska! Muskarac koji menja muskarce kao krpe je *****" (gay, shkirpe...).Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
Verovatno je vredno jer razmisljamo samo o njima pa nam je to izgovor za sve i svasta.Skyler:Ako ste devojka mozete slobodno da primetite da ste vecinu svog zivota proveli razmisljajuci o tamo nekom frajeru, a zasto?ops:
Da li uopste vredi
what a? :?absonic:Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
Anabela Basalo,a?
znas ti sta sam htela reci...Кулиража:Tesko tebi onda ako kod nas stupi na snagu zakon o pedofiliji :wink:Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
chateau:mortishaaa:jao vidi ovog sto se javljachateau:Greska! Muskarac koji menja muskarce kao krpe je *****" (gay, shkirpe...).Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
![]()
necu da te imenujem 8) samo nemoj da je hvatas za svaku sitnicu.. svi znaju sta je htela da kaze
evilicu (kao ovo se nece izvaliti 8) )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:abnormalyevil: Skalpiracu te zbog ovoga!!!
Ma naravno da znam, nego moram ja uvek nesto da dodam, sta cu takav sam.Alexandra9:znas ti sta sam htela reci...Кулиража:Tesko tebi onda ako kod nas stupi na snagu zakon o pedofiliji :wink:Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
:wink:
Vec sam rekla da nikad necu odrasti, necu pustiti da dete u meni nestane... a ako ti to odmah povezes sa nekom patologijom... ok...![]()
m znam... :wink:Кулиража:Ma naravno da znam, nego moram ja uvek nesto da dodam, sta cu takav sam.Alexandra9:znas ti sta sam htela reci...Кулиража:Tesko tebi onda ako kod nas stupi na snagu zakon o pedofiliji :wink:Alexandra9:hajde da prvo definisemo pojam ,frajer'... Da li je to ono: ,Zena koja menja muskarce kao krpe je *****, a muskarci koji rade isto su frajeri'?...
:wink:
Vec sam rekla da nikad necu odrasti, necu pustiti da dete u meni nestane... a ako ti to odmah povezes sa nekom patologijom... ok...![]()