Fotografisanje u crkvama

Tako moze i da ti nestane telefon posle slikanja.
Meni se desilo u savinoj isposnici kod milaseva manastira.
Tu postoji savina voda i po legende voda se pojavi kad nisi gresan a nestane ako si gresan.
Сви су грешни, неко те погрешно информисао. Има код Студенице исто испосница Светог Саве и доста је посећена. Има мала црква горе баш поред испоснице Светог Саве. Неколико пута у години ту буде Света Литургија и буде доста поклоника тада. А и ван тога доста туриста обилази испосницу.

Сви су грешни, неко те погрешно информисао. Има код Студенице исто испосница Светог Саве и доста је посећена. Има мала црква горе баш поред испоснице Светог Саве. Неколико пута у години ту буде Света Литургија и буде доста поклоника тада. А и ван тога доста туриста обилази испосницу.
Meni voda nadosla a mojim.prihateljima nije.
I onda sam ih zezala i sva srecna nabodem tel u rupu.
I dobih kaznu ahaha

Ko ode do Studenice,a dovoljno je zdrav da moze,treba da ode do donje i gornje isposnice Svetog Save.Bio sam 3,4 puta.Zadnji put 2010.

Ko ode do Studenice,a dovoljno je zdrav da moze,treba da ode do donje i gornje isposnice Svetog Save.Bio sam 3,4 puta.Zadnji put 2010.
Има доста да се пешачи, стрмо је. Само по сувом времену и обавезно се набави штап, имају услужни штапови које оставиш када се враћаш из испоснице.

Nemas licencu a licenca se placa, zato
Дај не измишљај. Ко хоће да слика на кварно увек је добио слику а да није питао.
Има појединих манастира где не дозвољавају сликање, али у црквама није тако. У већини цркава и у много манастира ако питаш, добићеш могућност за сликање.

Дај не измишљај. Ко хоће да слика на кварно увек је добио слику а да није питао.
Има појединих манастира где не дозвољавају сликање, али у црквама није тако. У већини цркава и у много манастира ако питаш, добићеш могућност за сликање.
Zasto bi to bilo kvarno?
A pojedini ipak ne dozvoljavaju?
A u vecini samo ako pitas ce dozvoliti a neke i nece.
Dakle nisam izmisljao.

Back