- Poruka
- 138.223
sta rece?Kad si promenio uvodprevara No1?
Neverovatnočime se služiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta rece?Kad si promenio uvodprevara No1?
Neverovatnočime se služiš.
Ne obmanjuj narodvidim...lepo sam u uvodnom postu i naglasio da nije problem kad platis![]()
i pusti ove iz dijaspore malo sa iOS-a nek pišu, čitam žale se. A i kog mene izvesni problemi nastaju ovde 
Сви су грешни, неко те погрешно информисао. Има код Студенице исто испосница Светог Саве и доста је посећена. Има мала црква горе баш поред испоснице Светог Саве. Неколико пута у години ту буде Света Литургија и буде доста поклоника тада. А и ван тога доста туриста обилази испосницу.Tako moze i da ti nestane telefon posle slikanja.
Meni se desilo u savinoj isposnici kod milaseva manastira.
Tu postoji savina voda i po legende voda se pojavi kad nisi gresan a nestane ako si gresan.
sta obmanjujem?Ne obmanjuj narodi pusti ove iz dijaspore malo sa iOS-a nek pišu, čitam žale se. A i kog mene izvesni problemi nastaju ovde
![]()
Kad si dodao deo o plaćanju?sta obmanjujem?
uopste te ne razumem.

nisam nista dodao..tvojh problem je sto aljkavo citas.Kad si dodao deo o plaćanju?
I nema nikakvog plaćanja, platiš fotografa, niko ti ne brani možeš da slikaš veselje je![]()
Meni voda nadosla a mojim.prihateljima nije.Сви су грешни, неко те погрешно информисао. Има код Студенице исто испосница Светог Саве и доста је посећена. Има мала црква горе баш поред испоснице Светог Саве. Неколико пута у години ту буде Света Литургија и буде доста поклоника тада. А и ван тога доста туриста обилази испосницу.
Platio kumnisam nista dodao..tvojh problem je sto aljkavo citas.
kako nema placanja?
platila si crkvi vencanje.

svako u svom ritmu 
?
sve to prevara do prevare 
AMIN!Tako moze i da ti nestane telefon posle slikanja.
Meni se desilo u savinoj isposnici kod milaseva manastira.
Tu postoji savina voda i po legende voda se pojavi kad nisi gresan a nestane ako si gresan.
I meni to bilo zanimljivo i nabijem telefon u rupu gde izvire voda i uslikam.
Sidjoh u grad nema telefona.Ispao negde usput ali nestade.Dobih kaznu.
ne ulazi nego tad ih bas briga..platio si pa mozes sta god hoces...Misliš da u cenu ulazi i?
sve to prevara do prevare
![]()
Ko ode do Studenice,a dovoljno je zdrav da moze,treba da ode do donje i gornje isposnice Svetog Save.Bio sam 3,4 puta.Zadnji put 2010.Сви су грешни, неко те погрешно информисао. Има код Студенице исто испосница Светог Саве и доста је посећена. Има мала црква горе баш поред испоснице Светог Саве. Неколико пута у години ту буде Света Литургија и буде доста поклоника тада. А и ван тога доста туриста обилази испосницу.
Pa da monahinje i mpnasi otisli u manastir da se bogate.djoku ne brane..samo ti monahinje dodju i kazu..ne moze da se slika
Toliko ih je briga znači. Samo keš da uzmune ulazi nego tad ih bas briga..platio si pa mozes sta god hoces...
gde ide ovaj svet 
То тако кажу теби.djoku ne brane..samo ti monahinje dodju i kazu..ne moze da se slika

Vidi kako se izražava, posle mu žao što ne dajuТо тако кажу теби.
Поштен свет не дирају![]()

djoku ne brane..samo ti monahinje dodju i kazu..ne moze da se slika

Не постизава све, и да чита и да пишеnisam nista dodao..tvojh problem je sto aljkavo citas.

Na više frontova radimНе постизава све, и да чита и да пише![]()

Има доста да се пешачи, стрмо је. Само по сувом времену и обавезно се набави штап, имају услужни штапови које оставиш када се враћаш из испоснице.Ko ode do Studenice,a dovoljno je zdrav da moze,treba da ode do donje i gornje isposnice Svetog Save.Bio sam 3,4 puta.Zadnji put 2010.
Zabranjuje i McDonaldsZasto samo SPC brani fotografisanje unutar crkava i manastira?
A sa druge strane kad platis svadbu moze da se skljoca do mile volje.
Nemas licencu a licenca se placa, zatoZasto samo SPC brani fotografisanje unutar crkava i manastira?
A sa druge strane kad platis svadbu moze da se skljoca do mile volje.
Дај не измишљај. Ко хоће да слика на кварно увек је добио слику а да није питао.Nemas licencu a licenca se placa, zato
Zasto bi to bilo kvarno?Дај не измишљај. Ко хоће да слика на кварно увек је добио слику а да није питао.
Има појединих манастира где не дозвољавају сликање, али у црквама није тако. У већини цркава и у много манастира ако питаш, добићеш могућност за сликање.