Fotografije vaseg doma

• Začetnik teme Začetnik teme Aca80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aca80

Početnik
Poruka
38
Postavljao sam neka pitanja na ovoj temi pre par meseci. Radovi su gotovi (dobro ne bas 100%, ostalo da se ofarbaju i okace radijatori,garnisle i zavese, (mozda) neki komad namestaja). Ja sam prezadovoljan kako je sve ispalo, majstorima svaka preporuka (mada su neki od njih vec po drugi put u nasoj kuci, sto dovoljno govori koliko sam zadovoljan njima). Ja i dalje ne mogu da verujem kakva se transformacija dogodila i dalje me drzi osecaj kao da kuca nije moja. Ali navikavamo se polako :p

Evo kako to sada izgleda

dscn2906.jpg

dscn2910k.jpg

dscn2911a.jpg

dscn2916l.jpg

dscn2921y.jpg

dscn2924n.jpg

dscn2927x.jpg

dscn2930.jpg

dscn2934q.jpg

dscn2941o.jpg

dscn2942a.jpg

zapamtite da nije sve u novcu :)
elem, tema je zamisljena tako da mozete postaviti i sliku gde vam se vidi jedan delic stana koji je vama najlepsi. nema potrebe da padaju teske reci ;)

Наравно да није све у новцу, али понекад разметање скупоценим стварима зна да буде неукусно ако већина нема ни за стан, нарочито у земљи Србији, где се налазимо.
Па, хоћемо ли овде да стављамо слике вила или ћемо ипак мало приземније да говоримо о опремању лепих кутака у свом дому, а које заиста није захтевало превише новца?

Poslednja izmena od moderatora:
Захваљујући овим сликама остадох до зоре овде:lol:
Нисам могла да поверујем својим очима да нешто овако лепо постоји,
заиста, без обзира на ову раскош која ме у први мах уплаши,
има неке топлине и укуса која избија из скоро сваког дела са постављених
слика.

Одлутала сам у овај свет из ових мојих 15 квадрата, који су ми и
"радни и парадни", па бих волела да видим неке који имају овакав намештај,
како би то укомпоновали у ових мојих 15 квадрата:zcepanje:
Мало шале није на одмет, али пошто сам сада први пут дошла овде,
нисам знала да има овај пдф,...можда поставим слике свог "раскошног"
дома...., а и да отворим тему.....како живети у 15 квадрата и функционисати
нормално и бити одморан и расположен!!!

.

prosle godine sam radila projekat stana od 21 m2 gde je trebalo smestiti troclanu porodicu. izazov je bio veliki, ali je na kraju sve dobro ukomponovano. iskoristili smo svaki milimetar prostora i svako je dobio neki svoj kutak ;)
tako da... kvadratura nije uvek presudna :cool:

:lol:

Inače stanovi/kuće su jako lepi, ovi koje smo do sad videli, jako ukusno uredjeni,Marinin stan i Acina kuća...il su obe kuće :think:, nebitno, mi se najviše svidjaju :ok: Acino se vidi da je novo pa fale detalji koji po meni treba da daju toplinu ali svaka čast :)

Blagodarim :)

U dnevnoj sobi su moji uzeli komplet sve ( osim kuhinje ) od Živanovića. Za mene je to preskupo bilo, ali to je bila njihova želja :)

Za 15.000 smo sve dobili, trosed, dvosed, fotelja, komoda za tv, jedna velika ugaona, jedna trokrilna, veliki sto, 6 običnih stolica i 2 sa naslonima ...

Tad je bila zlatna groznica, imalo se para za bacanje .....

Back