- Poruka
- 45.720
nisam ja nestala, nego ti kasnišГде нестаде??
i čisto onako da dodam da ja tebe još uvek videla nisam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ja nestala, nego ti kasnišГде нестаде??
pošto niko neće jel ne smeta da ja kažem na kujcu te nosam?Jeli se kačila skoro broj 8.
Па задржи се мало дуже, побогу! Имаш гомилу мојих слика уназад. Додуше, мислим да сам остао на претходној теми.nisam ja nestala, nego ti kasniš
i čisto onako da dodam da ja tebe još uvek videla nisam
ja sam kao magija, javim se pa nestanemПа задржи се мало дуже, побогу! Имаш гомилу мојих слика уназад. Додуше, мислим да сам остао на претходној теми.![]()
Poruka u temi "Fotografije forumaša i forumašica 12" https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-forumasa-i-forumasica-12.983323/post-49828699ja sam kao magija, javim se pa nestanem
a inače jel lepo to sad da me teraš da te tražim po temama?
zar nije lakše da šibneš jednu svežu fotku sad ovde?
pa ispucala sam sve valjane slike, a ne bih da se ponavljamСад опет ти!
Пуцај поново исте!pa ispucala sam sve valjane slike, a ne bih da se ponavljam
ali hvala tebi za link, lepo je videti te
Ти ме уходиш, страх ме јеJeli se kačila skoro broj 8.
Opuštencija koren iz 64 , zvirno slučajno u tu temu , videh da imamo isti broj , inače ne bi bilo posta .Ти ме уходиш, страх ме је![]()
Значи, не могу да верујем да се и даље позиваш на слике старе 1000 годинаPoruka u temi "Fotografije forumaša i forumašica 12" https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-forumasa-i-forumasica-12.983323/post-49828699![]()
Зар има толико??Значи, не могу да верујем да се и даље позиваш на слике старе 1000 година
Okvirno tolikoЗар има толико??![]()
Možda i više.Okvirno toliko
Ne cirkamo dok traje radna nedelja.Неко би рекао цирка!![]()
Tako nekako izgledasНеко би рекао цирка!![]()
Foto ili nije se desilo?Srećom imam dugu bradu i naočare dioptrije + 8,
sve sa stomak , pa nisam nikom interesantan .
Nije tako izgledao Tales, mada...Srećom imam dugu bradu i naočare dioptrije + 8,
sve sa stomak , pa nisam nikom interesantan .
I opet te nisam video
Ajde da vidimo tebe kako izgledasI opet te nisam video![]()