SeverZapad
Iskusan
- Poruka
- 6.042
ma..Ma gde da sedim sa tobom da mi nabijas komplekse, jok
Pa taman malo da se podsetim Novog Sada, index, kej i tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma..Ma gde da sedim sa tobom da mi nabijas komplekse, jok
Šta ti smetamo, što da idemo?!?Pa valjda će neka otići
Kako se to desilo?mogu da bacim neku sliku iz mladosti ko onaj soko iz bl...sad sam celavi mlohavi bucmasti bumbar, dje to da kacim..
Svaka čast. Ja mazim zmije a ujede me konj.
Kapiramo se.Zmija na zmiju ne ide?![]()
Kako bre?Svaka čast. Ja mazim zmije a ujede me konj.![]()
Ma reko decko se okacio, dajte coveku podrsku sta znam, gotivan mladić.Šta ti smetamo, što da idemo?!?![]()
Konju dam sladoled, on me žvakne po prstima, drugi hteo da me zbaci u provaliju. Zmija bila mirna dok sam je mazio, plezi jezik samo.Kako bre?![]()
Trebao si njoj taj sladoled da daš. Sve si pomešaoKonju dam sladoled, on me žvakne po prstima, drugi hteo da me zbaci u provaliju. Zmija bila mirna dok sam je mazio, plezi jezik samo.
Viš da mu dajemo podrškuMa reko decko se okacio, dajte coveku podrsku sta znam, gotivan mladić.
Ovo je zeznutoKonju dam sladoled, on me žvakne po prstima, drugi hteo da me zbaci u provaliju. Zmija bila mirna dok sam je mazio, plezi jezik samo.
Kako?Viš da mu dajemo podršku
Aj, ćuti tu i mazi konja
dodje to sa godinama..Kako se to desilo?
Biće prilikeTrebao si njoj taj sladoled da daš. Sve si pomešao
Dobro dok ne pišaš u gaće, moj Milanedodje to sa godinama..
svako jutro u pola 6
ustajem u toalet
moja Milena
Bolje prostata nego neko drugipisam svakih pola sata
je8e me prostata
moja Milena
Bezobrazno ti ona reče vidiš ti to.jab voli radije neko drugi nego prostata...ne znas ti te muke..
Da, da, prostata, kači sejab volio radije neko drugi nego prostata...ne znas ti te muke..
Ne vata to mene, ja sam pingvinzezat cu ja nju kad je ufati menopauza i migrena..
Ne poznavam gospodina, ali evo, ti ga znaš, pa ga podrži.Ma reko decko se okacio, dajte coveku podrsku sta znam, gotivan mladić.
Pa ja jesam..Ne poznavam gospodina, ali evo, ti ga znaš, pa ga podrži.