prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.383
odron buraz kad bi to reko nekoj zemskoj blokirala bi al ti znas na sto mislim pripazi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odron buraz kad bi to reko nekoj zemskoj blokirala bi al ti znas na sto mislim pripazi se
jbte ja mladzi od tebe izgledam ko starac mora da te yivot mazioEvo izvinjavam se zbog spamovanja
Volim promene i da postavljam one "pre i posle" fotke, nisam lepotica al' sam frajer, haha, a najviše kačim jer mlađa neću biti, pa što se kriti
Inače imam 45 godina, fotografije su bez fotošopa, ja sam bez trunke šminke.
Ajmo...
2019. duga crna kosa
Pre neku sedmicu kratka plava 2020 a ova poslednja mi je vrh, beše valjda isto 2019. Nisam sigurna, znam da sam je obradila u smislu "Kad mi ljudi pričaju o "leptirićima u stomaku"![]()
yoyoyo ova ti je bas intelektualac popila svu mudrost svijeta
ovo ti je vech namigusha zonfa al takve ces i da privlacis
Pa ima ih raznih koje polažu pravo na to dole, a ja se ne mešam puno u te diskusije, mislim da ima dovoljno za sve.
jel ono nadole sve tvoje?
mislim na njive livade i pašnjake sad tek vidim kako zvuči hahaha
Ma, znam, u pravu si, ali neće biti tako u ovom slučaju...ovo ti je vech namigusha zonfa al takve ces i da privlacis

Lep si koEvo jedna sa posla , posle cu traziti brisanje .

Ko tasovac ka je iso u srednju skolu
Osim onih koje baš i nisu.Sve su zene lepe
i lude za desetku moj tiSve su zene lepe
I nama ruznima treba ljubav.Osim onih koje baš i nisu.
Sve je to moderno evropski do mojegaHej, ne stavljaj sve u isti koš.To što su sve žene ne znači da su iste. Evo primera. Imala sam davno vezu sa jednim prof filosofije, godinu dana živeli zajedno, pa prekinuli. On se posle oženio, rastavio, ponovo imao devojku, ja praktično udala, prošle su godine (evo već 15), ali smo sve vreme prijatelji, on mi je veoma bitan i podrška u radu. čak se i posećujemo, bila sam kod njega i njegove žene koliko puta u gostima itd. To je samo jedan primer. Imaš žena (naravno i muškaraca) koji čim raskinu kud koji, izbegavaju se. Imaš dramatičnih, histeričnih ispada. Mislim čitava paleta različitih reagovanja. Lično gledam da je mnogo važnije od romantic relationship ljudki odnos, ako pričamo baš o vezama. Pogrešno je voditi se stereotipima. Ovo fake just like a woman i npr break just like a little girl mi je apsolutno strano. Možda zato što se godinama krećem u krugu naučnika, to ti je poseban svet, racionalan više.
Milsim, naučnici u inostranstvu na konferencijama, koliko sam primetila, se krešu uveče. na sledećoj konferenciji ona sa onim drugim, a ovaj sa drugom. i sve lepo pričaju, sarađuju, pišu zajednički naučne radove. to oću reći, nema drame. njima je uspeh na poslu važniji od seksa, i često spavaju sa nekim samo da bi imali više naučnih radova, a ne obrnuto. mislim, pazi, uvek ima ovakvih ili onakvih, ima i dosta porodičnih tipova, ali to su pragmatični ljudi uglavnom. Kao što su Nemice veoma pragmatične.![]()
Da, mi staromodni se držimo ogorčenosti i iracionalnog animozitetaSve je to moderno evropski do mojega
odgovara!ajde u četvrtak da iedemo čorbicu