- Poruka
- 131.903
ne ... otvotri novu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znaš da to ne mogu, vera mi ne dozvoljava.ne ... otvori novu![]()

To nije kul, na taj nacin izigracate poverenje privatne prepiske.A jel na ovoj temi treba da se hvalimo mi koji smo dobili celu fotku? Samo pitam...

Pa ne.To nije kul, na taj nacin izigracate poverenje privatne prepiske.
Mi koji nismo dobili nista mozemo traziti sise bez bilo kakvog opterecenja.![]()
Lijepe oci
Prelepotica

@ChristopherWalken чему запањене фаце, дечко??? : )))
Strki the Great.Zar nisi gledao taj film?Izgledaš kao neka holivudska glumica na omotu filma. Samo ne mogu da se setim koja.
Izgledaš kao neka holivudska glumica na omotu filma. Samo ne mogu da se setim koja.
Nije to što je lepša nego je naša sjajna zvezda.Jodie Foster pre 30 godina, samo je Strki lepsa
Plus, Džodi Foster je lez.Jodie Foster pre 30 godina, samo je Strki lepsa
samo da znas strki toliko je mocna fotka, morala sam da je stavim u svoj folder. ti si prva forumasica ciju sam fotku zapamtila i dva tri forumasa ce ti praviti drustvo u tem folderu, ne brini odabrano drustvoje u pitanju@ChristopherWalken чему запањене фаце, дечко??? : )))

Тако се почиње...бејби степс. И ја сам једном давно имала 3-4 у архиви, а погледај ме сад, ех...samo da znas strki toliko je mocna fotka, morala sam da je stavim u svoj folder. ti si prva forumasica ciju sam fotku zapamtila i dva tri forumasa ce ti praviti drustvo u tem folderu, ne brini odabrano drustvoje u pitanju![]()

miseryIzgledaš kao neka holivudska glumica na omotu filma. Samo ne mogu da se setim koja.

Говорим тихо и носим маљ са собом.misery![]()

A ne ne, ne kažem to svakombrate sestro dodola ti kao priplodni bik..nema one koju bi omasila![]()

Pa Jebobi ja tebe, mislila sam da to znaš ❤Ja sam 'tela da se kačim, ali šta ako @Dodola ne napiše jebobi?![]()
E dobro, sad znam.Pa Jebobi ja tebe, mislila sam da to znaš ❤
Jebobi ti I medenjake kad kačiš