Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.676
Jesa,pobrisala sam se 

znam,znam bakica sam u godinama jos mi zubi,škljocavica ispada ccccc

znam,znam bakica sam u godinama jos mi zubi,škljocavica ispada cccccDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znam,znam bakica sam u godinama jos mi zubi,škljocavica ispada cccccI ako si bakica ,nisi za bacanjeJesa,pobrisala sam seznam,znam bakica sam u godinama jos mi zubi,škljocavica ispada ccccc

Izgledas brate lepo ,nemas cega da se stidis ...ja sam se pre kacio i to je to fajront.Dobro mogu vrane strašiti ajde....
nije yioim drukaraA Dalmatinka ,poslusala si moj savet
Neka Vlajna ?

To cenim postenje i stavnije yioim drukara![]()

Pokusavam da te se sitim ali mozak jos spava,majku mu poljubim guram ga,guram da proradi ali đabe izgledaIzgledas brate lepo ,nemas cega da se stidis ...ja sam se pre kacio i to je to fajront.

ja volim samo sebe ha haSlicno i ja razmisljam ,ljudima ne treba ugadjati .Pokusavam da te se sitim ali mozak jos spava,majku mu poljubim guram ga,guram da proradi ali đabe izgleda![]()
Za moj izgled iskreno da ti kazem zaboli me ona stvar,ja sa tim nemam problema dokle god se sebi sviđam za druge me boli uhoja volim samo sebe ha ha
Kako da te skinemBebo, hoćeš da me skineš?
Kaže Moon da je fajront!
Skroz...pa neces valjda samo do polaKako da te skinem![]()
Ili bolje ostavi momcima bombone i onaj pp aparat termos...Kako da te skinem ?

Evo dajem recJutro drugari… a da malo rasteretimo ovo mesto, sta kazete? U redu je neki komentar na neciju fotku ali da ne preterujemo. Na svakom pdf-u imamo kafanu, one su bas za razgovor i upoznavanje.
Nista licno i bez ljutnje, ok :*
ja ni rec više..Jutro drugari… a da malo rasteretimo ovo mesto, sta kazete? U redu je neki komentar na neciju fotku ali da ne preterujemo. Na svakom pdf-u imamo kafanu, one su bas za razgovor i upoznavanje.
Nista licno i bez ljutnje, ok :*

ja ni rec više..![]()
Skinula me Bejbi...A fotku?![]()
kaže visila sam 24 sata... dostaA fotku?
Evo ja samo da kazem da nam Fredi ima bas lepe krupne plave oci. :*
jesi li napisala da ćutimoSamo, savetodavnoVidim i ti se pridružio)))))