- Poruka
- 21.197
Ma šali se, u pitanju je bila fotografija palačinki. Zato kaže da je prste da poližešay ponovo
Jel, meni su neki napunili uši da modovi rade za džU jak sam ja moderator.. dve hiljadje mi daju mesecno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma šali se, u pitanju je bila fotografija palačinki. Zato kaže da je prste da poližešay ponovo
Jel, meni su neki napunili uši da modovi rade za džU jak sam ja moderator.. dve hiljadje mi daju mesecno.
Ma šali se, u pitanju je bila fotografija palačinki. Zato kaže da je prste da poližeš
Jel, meni su neki napunili uši da modovi rade za dž
Pa dobro, jedno vreme si ih već Vozalapa draga moja nije fino shto si odala
To ti je meni bilo okrovelje, kad su mi ukazali da dajem besplatan rad za tuđu platuJel, meni su neki napunili uši da modovi rade za dž
Al moras priznati kako su to lepo smisliliTo ti je meni bilo okrovelje, kad su mi ukazali da dajem besplatan rad za tuđu platu
Da, brutalan sistemAl moras priznati kako su to lepo smislili
Kad pogledaš finansijski izveštaj, rusokriža gubi pare.Da, brutalan sistem
Stvarno nisi to znala?To ti je meni bilo okrovelje, kad su mi ukazali da dajem besplatan rad za tuđu platu
Jel ti daju kao frilelenseru i ko tu treba da plati porez? LolU jak sam ja moderator.. dve hiljadje mi daju mesecno.
Izgleda da utajuju porezJel ti daju kao frilelenseru i ko tu treba da plati porez? Lol

Ju.Izgleda da utajuju porez
Zašto onda angažuju Bošnjake i KinezeJu.
Ne verujem.
Taman posla, znas koliko ima frilensera u Srbiji?auuu kao mafiju neku da opisujete... a da sad ne mogu da moljakam "slike ajmo slike"![]()
Nisi svi, nemoj tako.Zašto onda angažuju Bošnjake i Kineze
gde si videla moda kineza ?Zašto onda angažuju Bošnjake i Kineze
Pa ne, znala sam, ali drugo je kad te spiči uvid kao munjaStvarno nisi to znala?
razumem. ja sam znala od starta igrom slucajaPa ne, znala sam, ali drugo je kad te spiči uvid kao munja
vec sam dobila c1 za spam, mislim da mogu novom da se nadam od mome i paule hahaArio, ne spamuj, daj fotku. xD
a-aZato daj fotku i neće biti vitamina.![]()

Što psiho smajli?
pa nije psiho smajli, smajli ko smajli.Što psiho smajli?

Dobro, znam da ti voliš samo na pp fotke.pa nije psiho smajli, smajli ko smajli.
evo jel moze ovako
a-a![]()