gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ajde, tab, daj fotku kad umeš da spemuješ tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može! Kakvu hoćeš?Је л може нека фотка ало

Опа маче
Štikle a?Опа маче
Бацила бих ја једну ал држим лед на нози тренутно хД
- Ko ti je to na toj crnobeloj fotki?
- Moja baka Emilija na odbrani svog doktorata davne 1960.
- Jebobi.
To je to
Uf, Mosaurus definisao.... Nemam dovoljno vremena sad da ovde objasnim na koliko nivoa taj čovek ne jеbеili sto bi vukajlija rekla
Jebobi
Vudbeng (would bang) prilagođen srpskom internet nebu. Funkcija mu je dati na znanje da bi određenu žensku osobu razbucali k'o polarni medved nebranjeno leglo foka. Izgovara se velikom brzinom te se ne mora pisati odvojeno.
:* * *
Pa ti si i Vukajlijina legenda?! Poznaješ sve te posteraše. Nemaš pojma kolko sam sad ponosan što smo, ajda tako da kažem ortaci.Uf, Mosaurus definisao.... Nemam dovoljno vremena sad da ovde objasnim na koliko nivoa taj čovek ne jеbе
Da si ti živ i zdrav, posteri su ukinuti pre pet godina fazonPa ti si i Vukajlijina legenda?! Poznaješ sve te posteraše. Nemaš pojma kolko sam sad ponosan što smo, ajda tako da kažem ortaci.Što si među nama u to.
Al ako je tako ko što kažeš, ovaj čovek je, rekao bih, dosledan. Ne beži od usuda. U objašnjenju je lepo opisao svoju reakciju.