Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.143
Imam labelo,nemam iritaciju,koristan je,osoim sto su i dalje takve...P.s ispucale usne zimi treba namazati sa svinjskom mašću
ali ovo sa svinjskom mascu..nisam imao pojma.Ozbiljno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam labelo,nemam iritaciju,koristan je,osoim sto su i dalje takve...P.s ispucale usne zimi treba namazati sa svinjskom mašću
P.s ispucale usne zimi treba namazati sa svinjskom mašću
Imam labelo,nemam iritaciju,koristan je,osoim sto su i dalje takve...
Labelo je srranje kozmetičke industrije koje samo još više isušuje i navikava usne da još više mazeš sa tim šrotom
pffffffffffffffffff
lol nije ti ovo 18. vek
Imam labelo,nemam iritaciju,koristan je,osoim sto su i dalje takve...
Ja ti ozbiljno kazem
!
Mozes dva dana mazati i biti miran celu zimu a možeš i celu zimu po celi dan mazati i biti totalno nemiran jer nema poboljšanja
lupaš kao i uvek
Ja ti ozbiljno kazem
!
Mozes dva dana mazati i biti miran celu zimu a možeš i celu zimu po celi dan mazati i biti totalno nemiran jer nema poboljšanja
drzi se ti ovog,ne isušuje ništa.
- - - - - - - - - -
i da smrdim k'o jarac
i smrdonjeleEbi se tamo radi sta oćeš
Svinjska mast je tajna zena koji su živeli prije labela i koje su bile lijepe ko upis!

Čoveče nisam rekla da se kupaš u istoj već da namazes tanko ns usne
Čoveče nisam rekla da se kupaš u istoj već da namazes tanko ns usne
i smrdonjele
izgleda da nego koristi domaci sapun od svinjske masti
- - - - - - - - - -
malo ili ne,smrdi breej

Sapun se kuva od kosti goveđi !!!
I mogu ti reci da su soTime bile gatje bijele ko snijeg
A i bake si kosu prale domaćim saFunom i sa 80 godina ispod rubca jedva smagaše pletenice !
Slazem se,mozda mast od jazavca jos bolje.Labelo je srranje kozmetičke industrije koje samo još više isušuje i navikava usne da još više mazeš sa tim šrotom

ahahah..lodakkuu..Vazelin je odlican za to![]()

Nemam to,a i ne koristim u nijednoj nameniPa moze za svasta da se koristi, visenamenski proizvod![]()

U onom filmu sa Bredom Pitom kuvaju sapun od masti zena, tj. produkta liposukcijeSapun se kuva od kosti goveđi !!!
I mogu ti reci da su soTime bile gatje bijele ko snijeg[emoji38]
A i bake si kosu prale domaćim saFunom i sa 80 godina ispod rubca jedva smagaše pletenice !

Nemam to,a i ne koristim u nijednoj nameni![]()

U onom filmu sa Bredom Pitom kuvaju sapun od masti zena, tj. produkta liposukcije![]()
Kleli se da je najbolji.

Nisam ja zato eb..Je l perete mast u devet voda
- - - - - - - - - -
Kad pocnes neces moci da stanes![]()

Fight club.Ajde?
Od mojih masnih naslaga mogao bi celi obrenovac da se kupa i veš pere[emoji38]
P.s kakav je to film ? Ako je neki horor ne govori neku veće gledala onaj američki film o američkom snajperisti i cijelu noć sanjala kako bežim kroz Afghanistan
Vazelin je odlican za to![]()