Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 12.181
Istinitom se smrkne čim nema badića i minića, Ljuboti kad nema jakih petica, a nama još dan. Kako je kod tebe?
Nebo je plavo,
trava zelena,
U rerni se krčka
patka pečena
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istinitom se smrkne čim nema badića i minića, Ljuboti kad nema jakih petica, a nama još dan. Kako je kod tebe?
Mala predvečernja vožnja
Pogledajte prilog 1583477
Ma ovo je kombinjerka, takozvana, podigne se prednji deo i dobijes letnji otvoreni mod :Ti slemovi su legalni kod tebe?
Ma ovo je kombinjerka, takozvana, podigne se prednji deo i dobijes letnji otvoreni mod :
Pogledajte prilog 1583508
Nije zabranjeno...Mislim da je i to zabranjeno u Srbiji... bar su pravili probleme u mom kraju.
Nije zabranjeno...
Ma jok, bre. Vozio po Srbiji deceniju sa takvom kacigomMislim da je i to zabranjeno u Srbiji... bar su pravili probleme u mom kraju.
Nesto im se zamerio.pa su ga drndali... inace i saobracajci imaju takve kacigeDrugar je imao problema sa takvim slemom.
Ne znam da li se u medjuvremenu promenio pravilnik ili zakon ili su ga lokalni panduri konacno procitali.
tvoji norvezani su takvi idioti kakvih nema... reko ti da je procena psiho problema koji su rasprostranjeni najveca kod njih u eu a ti kazes da nema veze. pre dva dana derbi rozenborg-lilesterm..mis "derbi", ko treca srpska liga i dogovore se da prekinu utakmicu i dileje pocnu da bacaju prvo baklje, sprze travu, posle bacaju teniske loptice ko majmuni na stotine, a na kraju hranuVidis ovo crveno malo na sredini sa leve strane - to je osigurac. Kas podignes prednji deo, moras taj osigurac da pomeris u "zakljucani" polozaj, kako se ne bi tokom voznje samo spustilo.
Pandur moze, teoretski, da te zeza samo ako vozis sa podignutim prednjim delom, a nisi pomerio osigurac na "zakljucano".
tvoji norvezani su takvi idioti kakvih nema... reko ti da je procena psiho problema koji su rasprostranjeni najveca kod njih u eu a ti kazes da nema veze. pre dva dana derbi rozenborg-lilesterm..mis "derbi", ko treca srpska liga i dogovore se da prekinu utakmicu i dileje pocnu da bacaju prvo baklje, sprze travu, posle bacaju teniske loptice ko majmuni na stotine, a na kraju hranu
ni jednog puba, obezbedjenj stadiona ne ume da skloni tenis loptice svi se nesto iscudjavaju , niko ne zna kako da izadje sa stokom na kraj dok oni u crnom svi pevaju pesme i drze pesnice kao hitler jugend i vicu hajl.
to je sloboda kad pustis stoci gudru na svakom cosku a nema mentalni kapacitet da se sa tim nosi. pa jos na to bolesni kvislinski dnk iz istorije poznat i imas to sto imas danas i juce sa brejvikom.
mali potpuri utiska o norveskoj...lepa zemlja, ljudi kompletni idioti ko skroz ustogljeni svedjani, za razliku od danaca napr.
izvinjavam se na spamu skorpijici
reko si ne jednom, al dobro, drago mi je da nisi jer si naprasno skocio u mojim ocimaOdakle tebi ideja da ja imam ikakve veze sa Norveskom?
reko si ne jednom, al dobro, drago mi je da nisi jer si naprasno skocio u mojim ocima
opet, tekst je fin potpiuri ako se neko zaebe pa resi tamo da ide..kao uputstvo sta da izbegava.
aham..znaci da ipak ima malo dimaNope, nisam rekao nijednom da imam ikakve veze sa Norveskom Bio turisticki na svadbi kod drugarice, proveo 4 dana polupijan, i to je svo moje iskustvo sa Norveskom
Jok, jer o tome nisam ovde na forumu pricaoaham..znaci da ipak ima malo dima
a i belgija...divna zemljaJok, jer o tome nisam ovde na forumu pricao
Sve cega se secam od moje posete Norveskoj su zene u lepim haljinama, dobro belgijsko pivo i voznja gliserom (drugi su vozili - ja sam, kao sto rekoh, sva cetiri dana bio sa minimum 1.5 promila)
Nema sad nisam bio, nisam pisao, nisam pričao. Ako Marlon kaže da tamo živiš, onda tamo živiš. I tačka.Jok, jer o tome nisam ovde na forumu pricao
Sve cega se secam od moje posete Norveskoj su zene u lepim haljinama, dobro belgijsko pivo i voznja gliserom (drugi su vozili - ja sam, kao sto rekoh, sva cetiri dana bio sa minimum 1.5 promila)