- Poruka
- 69.765
I onda ostaju one između 75D i 100D.
@Serafim , banuj i Fredija, šta ti teško.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Računaj da ti je sredjenoI onda ostaju one između 75D i 100D.
Ljubota pokriva i taj opsegI onda ostaju one između 75D i 100D.
Nećemo tako....mogu i ja opalit na tri min pa to isto reći.....nego kači repriza ili u pp.Neki se ovako ladimo nocu
Ko je vidi vido je….
Laku noc :*
Računaj da ti je sredjeno
Nećemo tako....mogu i ja opalit na tri min pa to isto reći.....nego kači repriza ili u pp.
Usput kad te pogledam u avataru strašno me podsjećas na ovu pjevačicu
Ne budi stroga kao Serafim ...ko će čekati do iza 24 h....može li izuzetak za mene?Repriza ovde, posle 24h ako me ne ipali sunce danas.
Rekli su i drugi da podseca na mene
Ajde, Jecko, ne budi surova, dao bi ti lajk ako repriziraš za njega.Repriza ovde, posle 24h ako me ne ipali sunce danas.
Rekli su i drugi da podseca na mene
A dobro, bar neće tebi i njemu da bude dosadno kad ste banovani.Ljubota pokriva i taj opseg
Naravno, ti ćeš biti Vip banovan.. Uh, što mi ide ovoNe budi stroga kao Serafim ...ko će čekati do iza 24 h....može li izuzetak za mene?
Naravno, ti ćeš biti Vip banovan.. Uh, što mi ide ovo
Obzorom da je tvoj naslov tebi bi bilo u interesu da ga ne spamaš već da se okačić....ako ćeš mi danas ispuniti želju onda ili u miniću ili badiću.Naravno, ti ćeš biti Vip banovan.. Uh, što mi ide ovo
Ma kakav badić, za tebe bikiniObzorom da je tvoj naslov tebi bi bilo u interesu da ga ne spamaš već da se okačić....ako ćeš mi danas ispuniti želju onda ili u miniću ili badiću.
Ma kakav badić, za tebe bikini