Fotografija kao prekretnica

Gledam koleginice na Instagramu! Sve mlade, lepe i zgodne. Samo ih nešto na hodniku ne srećem takve.
I svaku sam pitala - zašto? Odgovor je - pa eto, malo, što da ne!

Ali to je najgore od svega, bukvalno neprepoznatljive budu.. i to je ok, doci ce ti tip na prvi dejt, a onda ce biti jos neprijatnije kad te oduva posle. Meni je drugarica pokazala jednu koju sam upoznao par veceri pre toga, pikljava, bas ono ispod proseka devojka po svemu, kad sam video sliku to prosto nije ta osoba.

Ali to je najgore od svega, bukvalno neprepoznatljive budu.. i to je ok, doci ce ti tip na prvi dejt, a onda ce biti jos neprijatnije kad te oduva posle. Meni je drugarica pokazala jednu koju sam upoznao par veceri pre toga, pikljava, bas ono ispod proseka devojka po svemu, kad sam video sliku to prosto nije ta osoba.
Upravo to.

Kao ovaj što laže za visinu tako i one - "inače sam lepa, ne znam samo šta mi je danas!"

Šta znači "pikljava"?

Recimo da vam je neko ostavio mlak utisak po onome kako piše online, a možda vam se uopšte ne dopada.
I onda vidite njegovu/njenu ličnu fotografiju i vau - jako vam se svidi!
Još uvek čekam da se tako nešto desi :sad2:
Šta ćete pre da poslušate i hoćete li se zainteresovati nakon te fotke? Preduzeti neke korake? Ponovo početi da čitate šta piše da proverite da li ste stekli dobar utisak, možda vam se ipak napisano može dopasti? ;)
Pa teško, kontam taj momenat fizičke privlačnosti, ali za mene lično ako se mentalno donekle ne gađamo teško da bih se zainteresovao za tu osobu.
Prema vašem iskustvu, koliko vam je bila bitna fotografija za ostvarivanje kontakata?
Nekada mi je nečija fotka značila nešto mada sam tu fazu davno prevazišao, par puta mi se desilo da me to fizičko privuče, a da zanemarim neke stvari koje su mi odboje i dođe do karambola...
I da li je bilo nekih promena utiska o izgledu nakon eventualnog upoznavanja?
(ovo važi za sve online kontakte)
Možda par puta, mada same promene nisu bile radikalne.

a jbga i to organik. Jeste da se fokusira na lepotu ali na pogresan nacin, statusno, ja sam wiba ja sam fwajew, umesto da budes lep/a sebi i toj drugoj strani. Ali i to organik organik jbte meni je ok ako se neko potrudi i da se vestacki namesti malo. Sto da ne.
Malo uskladiti odjecu, boje. Srediti frizuru, ruz i mozda maskara, sjene ili rumenilo.
Ali mi se cini da se to danas gotovo i podrazumjeva, pa da te stoga nisu shvatili sta zelis da kazes.
Kada kazes sredjeno, mnogima je u glavi make up koji nosi trandza da lici na zenu :mrgreen:

Mada i ne oblace se vise zene tako. Mozda za instagram kad izadje da se fotka uz neku pozadinu pa sklizne sa zida i upadne u more. Koliko se meschini. Al tako moze za izmedju 5x zida. Samo kidaj bejbe, natrapaj te sminke slobodno.

Pa dobro, ne mislim na neke Alen Delon lepotane, vec eto da ima nesto sto se dopada recipijentu. Npr mnogo lepe listove i gleznjeve, to volim
Aha.
Mada velika je verovatnoća da bi se našlo nešto što bi mi se dopalo, ali ako mi se neko ne dopada u priči, onda na to nešto ne bih ni obratila pažnju. Jedino što ima moć da me iznenadi je izrazita lepota, pa se na taj slučaj odnosio komentar.

Back