Fotografija kao prekretnica

Paula

black cat
Moderator
Poruka
32.831
Recimo da vam je neko ostavio mlak utisak po onome kako piše online, a možda vam se uopšte ne dopada.

I onda vidite njegovu/njenu ličnu fotografiju i vau - jako vam se svidi !

Šta ćete pre da poslušate i hoćete li se zainteresovati nakon te fotke? Preduzeti neke korake? Ponovo početi da čitate šta piše da proverite da li ste stekli dobar utisak, možda vam se ipak napisano može dopasti? ;)

Prema vašem iskustvu, koliko vam je bila bitna fotografija za ostvarivanje kontakata?
I da li je bilo nekih promena utiska o izgledu nakon eventualnog upoznavanja?
(ovo važi za sve online kontakte)

mhm? Svidelo ti se kako piše, ali kada si videla fotku.... ops

Šta onda? :)
Ne fotku, uživo kada sam ga videla. Fotka je woow ali uživo je... OK ali ne wow. Pa malo sam se štrecnula ali mislim da nije primetio taj moj "trenutni bag" :D

Desilo mi se i da je fotografija onako, čak i izgled preko video poziva je... OK ali uživo je mnogo drugačiji, na pozitivan način. Mnooogo drugačiji.

To je ono što pisanje pa i neka video komunikacija ne mogu da dočaraju ono što realni susret i realna komunikacija može. Nije samo pokret, mimika već i taj osećaj koju ti osoba preko puta ostavlja. Ne mora to da bude neki emotivni susret, neka veza u najavi, samo taj osećaj je totalno drugačiji.

Poslednja izmena:
Ništa od toga mi ne smeta, to je moj utisak koji mi neko ostavi, druga strana na to nema uticaj i ne snosi krivicu.

Sve može ali nemoj samo da me fortaš za svoju visinu. :roll:

Ovo mi je tek jaka fora, ajde kad lažu za izgled, pa malo šminka, pa malo odeća, pa namestiš frizuru, pa aaaajde i nekako, ali kad se pojavi bata 15cm niži.. Druže, vidi se :D

Back