NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
He he Hanibalko .... odmah si se uFatila za to ... ccccccccccccccc ... ko o čemu baba o uštipcima .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne razumem da l hoces puna usta ili pune usneNatasaNatasa:He he Hanibalko .... odmah si se uFatila za to ... ccccccccccccccc ... ko o čemu baba o uštipcima .....
Rospija:Hajde da se malo zabavimo...
Hajde devojke da pokusamo da definisemo kako izgleda (visina, tezina, boja kose, ociju, mere,gradja)
Visok je, crnokos, malo buckast ali ne debeo, ima šira ramena. Oči su mu tamne, obrve deblje ošišan je kratko - nema nikakvu frizuricu na glavi.
Kako se ponasa,koji je tip licnosti (ekstravert, intravert)
On je smirena osoba.
o cemu najradje prica
priča o nekim površnim, manje važnim stvarima - više se šali i smeje i gleda da zaobiđe ozbiljne teme
Koje poze u sexu preferira
Uvek je drugačiji, prepušta se trenutnom raspoloženju - prirodan je
cime se bavi
nestalan je, stalno menja poslove, gde je on - tu je i keš
sa kim se druzi
Društven je ali ima malo prijatelja i ni jednu drugaricu![]()
(šalim se, naravno)
sta slusa
ne znam... nije ni bitno samo dok to što sluša nije preterano glasno
gde mu zive roditelji(koliko daleko)
ne priča o svojim roditeljima - to bi mu bio još jedan plusić,
sta ima (ovde se ne misli samo na eventualne nekretnine i automobile, nego i na zivotinje, cvece, bicikl, teniski reket, skije...)
Ima stančić, gotovo prazan, neki krš od kola i extra biciklu. Nema cveće, ni teniske rekete ni kućne ljubimce
koliko je emotivan
Nije mnogo emotivan i jedan je od onih koji nemaju potrebu da često pokazuju emocije
koliko sposoban
Mnogo
koliko povredljiv
Uvek kad sam ja u pitanju dopušta sebi da bude predvidiv :wink:
koliko place(ili ne)
Joj, ja ne volim kad muškarci plaču. Ok, znam da je prirodno i normalno - ali ja to stvarno ne volim. Desilo se par puta da pitam - 'ebote, šta ja da radim ako ti plačeš...Da se bojim za sebe, da te tešim ili šta koji ****... Ne znam ja to da utešim ni da se ponašam pred njim koji plače.
Da li bi smeo pred vama da prdi idealan muskarac.
Ne.
![]()