Opet ja sa pitanjem 
Koliko je potrebno da se ulozi za otvartanje foto studija, da li je isplativo, gdje nabaviti masine i sl.

Koliko je potrebno da se ulozi za otvartanje foto studija, da li je isplativo, gdje nabaviti masine i sl.
Pa ta ideja je zanimljiva i profitabilna isto kao kad bi izvozio pesak u Saharu.User:Opet ja sa pitanjem
Sad svako ima aparat,bilo digitalan,bilo na mobilnom telefonu.Vecina smesta slike na komp.ili na cd , pa ih po potrebi pogleda ili ostampa.Ima i onih koji ce odneti u foto radnju da ih tamo urade ali to je neznatan broj.Sto se tice klasicnih fotografija sa negativ filmom,na to zaboravi.Mislim da vrlo brzo(najkasnije par godina)nece se filmovi ni proizvoditi.Eto na primer firma Agfa je prestala sa proizvodnjom tih filmova.Eto ja kao bas i neupucen a najbolje je da pitas nekog ko je u tom poslu:grin:User:Zasto da ne?
Pa zar ne rade ljudi slike i tako to?
User:Hmmm, koja je razlika
Znas, mene zanima da li je to profitabilno, koliko je ulaganje. Zanima me klasicna foto radnja, koju bih, ako bi bila profitabilna, kasnije unaprijedio i ubacio izradu slika na mijicama i sl. Imam ideja samo su mi sredsta ogranicena (kome nisu)![]()