Foto manipulacija

Nije bas kao originalna slika,a nije ni previse obradjena. Mozda je i mogla da "prodje" i na nekoj drugoj temi. Postoji verovatnoca da ja nisam najbolje razumeo ovu temu "Foto manipulacija". Malo sam je obradio u Color Efex Pro 4. Pa ako ne ide ovako onda je obrisite ili prebacite u odgovarajucu temu. Da ne bi kvarili atmosferu na forumu. Sto se mene tice "nema ljutis", a mozemo i da porazgovaramo i o obradi fotografije.
Evo i originalne slike:
DSC-5792bezobrade.jpg

Obrada
DSC-5792-Krst.jpg

A mozete i ovaj zadnji post da obrisete ukoliko se odlucite za opciju brisanja. Da ne bi bez veze pretrpavao temu.

Стриктно гледано ти си у праву, али код дигиталне фотографије то спада у " обраду у разумним границама" . У сваком случају одлична фотка:okok:

Фабрика

Vidim da si "zapanjena", ovo nije komplikovano da se uradi. Treba da slikas sumu ili neko prikladno drvece i obrada u PhotoShop-u.
Koristi se "motion blur" filter i slojevi za podesavanje "adjustment layer" (ekspozicija, curves, levels, itd) sve zavisi od volje, zelje i kreativnosti.
Evo jedna prostija varijanta, vrlo kratak video od 4min, mada nekad i ne treba vise od toga da se uradi ma slici.
P.S. Nadam se da sam pravilno razumeo ovo "zapanjena".

Back