Foto galerija: Rusofili ipak masovno dočekali cara u centru Beograda!!

filesphp-1.jpg

:hahaha:

Da ne zaboravimo rusofilski ispad na konferenciji za novinare, kada je jedna vlažna novinarka, evidentno ruski tj. putinovski nastrojena pitala suvog kako komentariše što je proglašen za počasnog građanina(?!?) Kosova i Metohije. I ovaj se onako sažaljivo osmehnu, koliko je mogao i kaže uz više nego očigledan podsmeh da mu je jasna politička igra i pozadina vezana za tu "titulu", ali da će Rusija da podrži put Srbije i sve odluke, ma koje ona izabrala...
Ispali Putin sve čepulje, a nesvesno se obratio i rusofilima Foruma Krstarica... :rotf:

Izvini, sta ima lose u ovoj slici?

Nisam "rusofil" kao stovi ovde smatrate, ali u ovom cicici ne vidim nista lose, naprotiv:

files.php

Loše je to što je sa svojih 100 godina izašao da človi na ulici tri sata, a da čeka za LK ili nešto slično, registrovao bi se na forum i oponašao Tihomira Krstina: "Tadić me tera u ovim godinama da človim tri sata":hahaha:

Da ne zaboravimo rusofilski ispad na konferenciji za novinare, kada je jedna vlažna novinarka, evidentno ruski tj. putinovski nastrojena pitala suvog kako komentariše što je proglašen za počasnog građanina(?!?) Kosova i Metohije. I ovaj se onako sažaljivo osmehnu, koliko je mogao i kaže uz više nego očigledan podsmeh da mu je jasna politička igra i pozadina vezana za tu "titulu", ali da će Rusija da podrži put Srbije i sve odluke, ma koje ona izabrala...
Ispali Putin sve čepulje, a nesvesno se obratio i rusofilima Foruma Krstarica... :rotf:

zelenko...hoces da kazes da svi koji u Rusiji vide bratsku zemlju(za razliku od tvojih koji su nas bombardovali)nepismeni,budale ili sta vec tvoj mozak koji je izgleda 22gr misli

zelenko...hoces da kazes da svi koji u Rusiji vide da je bratska zemlja(za razliku od tvojih koji su nas bombardovali)nepismeni,budale ili sta vec tvoj mozak koji je izgleda,22gr misli
Ne, nepismeni i budale su samo oni koji mu se uvlače u pedu u tolikoj meri da je u samom Putinu smešno i za sprdnju. Mora da su plakali od smeha i sprdnje čim su izašli sa konferencije. :lol:

Niti sam Rusofil,niti Anglofil...Srbofil sam.:)
Ali,ne vidim sta je ovde ruzno,vole ljudi Rse,okupili se pristojno bez incidenata...meni je to simpaticno,ne vidim nista ruzno.

Па кроз ове слике се не види уопште колико је било људи....и слике су одабране - јадно.

Back