Divlja,znam da je nezavrsen, ali sajt je blagi uzas!!! Skripi organizacija.
Ima duple dugmice i u gornjem delu i levo. Potpuno nepotrebno. Reci Bojanu da ostavi one gore.
Promena boje takodje nepotrebna, zamara korisnika.
Anketa besmislena, on treba da privuce korisnike, a ne da ih korisnici ocenjuju.
Onaj flesh dole sa malim slicicama, za sta je on stavljen dole? I ako hoce nesto tako treba da stavi da se slicice blede i pojavljuju druge, ne da korisniku skrece paznju i oduzima vreme da klikce dole. I naravno treba da spremi rezoluciju slika koju ce flesh prikazati, a ne vecu, jer kad flesh skalira sliku on nije u tome nesto dobar, pa se javljaju nesto poput linijica(ovo se primecuje na fotografiji u WB dame koja pokriva pola lica lepezom i ona slika sa senom, a i jos na nekima)
A ostalo - prazan prostor ispod gornjeg menija (ja tu vidim onaj fleshic sa slikama, ali da se menjaju drugacije, kao sto sam naveo gore) i galerije koje se ne vide, racunam da je zbog nezavrsenog sajta.
Ovo su sve dobronamerni komentari.
Jooj sad sam vido da ima duplih slika u onom dole fleshu i u galeriji za modele: Marijana Arnautović
Btw. galerija modela je prenatrpana vrlo slicnim slikama. Opet smara korisnika koga treba da privuce.
Ajd sad malo da prokomentarisem fotografski rad. Slike ovog modela treba da budu vise raznovrsne. Tehnicki neke slike nisu na visini zadatka da prezentuju jednu photo or fashion agenciju. Ima delova blica uletelog u kadar, belina od blica po uglovima, izgoreli delovi lica i tela. A dole u fleshicu(malo sam dosadan sa njim, ali jbga), ima sasvim super fotke i steta sto one nisu prikazane vece, jer stvarno pokazuju fotografsko umece)