Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cao:

Praćeni vašim primjerom, i na Likovnom podforumu smo organizovali takmičenje..

http://forum.krstarica.com/threads/684077 Glasanje za likovne radove na temu "AUTOPORTRET"

Znate koliko glasovi znače..
Pozdrav! :)

• Podržavam
Reactions: Tol
KULTURA nam cveta..svuda tekme..povukli nogu na Fotkama...baš je lepo družiti se i biti kreativan :)

GDE je GLASANJEEEEEE!!!!:dash:

24 minuta msje Moghri KASNI!!!:rtfm: Ako tako bude kasnio i na venčanje..osedeće mlad- a ne poljubljen :hahaha:

Ко каже!
ено, гласање постављено!
а и није нека млада ако овакву прилику не сачека макар и тих пола сата
:hahaha:

1175039_10203742653551190_1835974119321804685_n.jpg

Goricu "ukebah" na glasanju...ali SU...:rida: baš je neumoljiva i muči nas onoliko:roll:

moramo da otvorimo temu: Slikica za SU..pa neka svako stavi nešto cakano :) :zaljubljena:
a za Hana..možemo i neki dobar aFto...ili makro..mislim da bi ga EMO "nafatala" i da bi došao

a čika monarha..ne znam kako ćemo..ae dava j predlog :) :ceka:

danas na Tašmajdanskom parku..umalo ne napravih incidenaT :(
vidim tjelav tip na klupi a oko njega brdo delova..a Canon u ruci i prtjka nešto..
samo što nisam viknula Hanivojeeeeee...pa gde si nam ti?
ali bilo me sramota u poslednjoj stotinki namere i nisam spopala čoeka..
a stvarno liči na Hana :(

Goricu "ukebah" na glasanju...ali SU...:rida: baš je neumoljiva i muči nas onoliko:roll:

moramo da otvorimo temu: Slikica za SU..pa neka svako stavi nešto cakano :) :zaljubljena:
a za Hana..možemo i neki dobar aFto...ili makro..mislim da bi ga EMO "nafatala" i da bi došao

a čika monarha..ne znam kako ćemo..ae dava j predlog :) :ceka:

Otvori temu " Moj zeleni pogled" - bas lepa tema koju je SU za takmicenje postavila. Bilo bi steta kada bi preslo u zaborav ;)

Шта буде кад се помеша japanski teen/pop вокал/текст (девојчице 14-16 година) са мало грубљим death (уз примесе power-a) тоновима?
Логика налаже да је глупост у питању... али...
моја је препорука да се послуша без гледања, макар први пут...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back