Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само, није сад, око нове године препоручљиво ишта поручивати... доста се робе загуби, залута, због гужве, њиховог немара због неких њихових празника...
Колега је годину дана чекао (читај, завлачили га) пакет од 30ак евра, да би му на крају рекли... о, па прошло је 6 месеци... више не може да се прати пошиљка...
Добро, не баш тако, али... у сваком случају, извисио је...
Но, мимо тога, бар 10ак поруџбина је прошло без икаквих проблема...
Placanjem preko Pay Pala, garantuje se povratak novca ako se ne dobije produkt.

I ako zahtevam da se posiljka moze samo sa mojim potpisom prima i da se tako posalje, desavalo mi se da je i nema, no posto i nisam dobio zadovoljenje od strane prodavce, otvori se postupak, prosledio corespodencije izmedju nas i novci su vraceni.....

Zato ako imate mogucnost koriscenja njih....koristite, jer ste i zasticeni

Pre nego sto platite, bilo bi dobro poglrdati ,koliko dana,je isporuka, po prijemu isplate, pa ako nije stigla ( koriste busniss days , uobicajeno je 5 dana ) obracate se prodavcu, i cim prodje jos par dana, pisati Pay Pal i.....

Не знам... то никад користио нисам...
Ал, ето, фино је решење ко може...
Иначе овима је рок испоруке до 5 недеља...тако да није страно да се и заборави шта се чека.. па дође пакет, ништа не кошта а унутра изненађење.. хехе

Mislim da sam procitao da je Narodna Banka uspela da usaglasi tu neke vase zakone, tako da se i Pay Pal moze koristiti.

Potrebno je ili Viza ili Master Card.

Severni kontinent, najcesce sada kupuje preko Interneta i ovde ima se i zastita kupca ali i prodavca.

"Leptir sa staklenim krilima ili Greta oto, izdvaja se svojim providnim krilima. Živi između Meksika i Paname, a krila su mu široka od 5,6 do 6,1 cm.
Njegovo špansko ime je "espejitos", što bi znaličo "mala ogledala"."

Dobro veče želim svima , zahvaljujem na razumevanju i strpljenju.
malo sam "sporohodan " alu uz vašu pomoć nadam se da ću prevazići to.
Sad laku noć i do skorog vidjenja
P.S. Bar sam saznao na koja vrata da kucam :D
:drugari::ortaci:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back