Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... letos, na Tasosu,.. odjednom, auto nece da startuje, otis'o akumulator,...
... krenem da se raspitujem,... ronilacki klub,... jedna Vojvodjanka ,,gazdarica,,
,,. rece mi da se za Grka udala i sad je ,,domaca,,
... pomislio sam,... to si TI...

Hmmm.:think: prvo nudi sliku svoju.:zper:...onako..a onda se tu Femka, kao ...nedam jer " Zemske ce da je mrze';)

A za muske -Objasnjenje da ce manualno raditi ili ti sa desnicom ili sa levicom....Sve je to pretPostavKA......:mrgreen:

Opet da ponovim, sve su to prazne price o prvima kao i drugima, sve dok se ne vidi osoba.........i njen akt.:per:

Sud ili ti sudovi, se najcesce koriste ili za punjenje ili za odlivanje, pa stoga ,,,,biraj sta ti je srcu drago...Ali zasigurno znam da za pothranjivanje" zemske sujete', neohodne su reakcije oba pola....:rtfm:

Cekam.....:namcor:

kali.jpg

Ja to uvek nadjem i rezervisem odmah cim izbace kataloge pocetkom godine.Samo tada moze da se bira i nadje nesto povoljno.I otplacujem do leta.I idemo kolima uvek te i od tog puta napravimo dozivljaj, volim i voznju...

Aj sa nama Tol, spakovacemo te nekako. ;)

Ja to uvek nadjem i rezervisem odmah cim izbace kataloge pocetkom godine.Samo tada moze da se bira i nadje nesto povoljno.I otplacujem do leta.I idemo kolima uvek te i od tog puta napravimo dozivljaj, volim i voznju...

Auu, pa ti nas ostavljas:eek: - neka, neka - nadam se da ce ti biti super! :D Vrati nam se ziva i zdrava i sa puno fotkica - lepih letnjih impresija! Srecan ti put! :heart:

mišu moj lepi...KAKO bih volela, nemaš pojma..bilo bi ludo :) Garant bi nam došla u posetu i gorica :hahaha:
mora da se arbajtuje, nemam ja g. o. kada mi se hoće..eo i sada sam dobila ovu sedmicu jedva(nakom 22 meseci neprekidnog 10-12časovnog rada) ..

možda ulovim sledeću godinu..pa isplaniramo .)

- - - - - - - - - -

JOjkić-tjawo :cmok2:

Bas kao i ja - samo tako volim! Od puta pravimo dozivljaj i obicno negde, gde nam se svidja, zastanemo i prenocimo ... :ok:

- - - - - - - - - -

Cekaj bre !JO tu sam ja jos narednih sedam dana...ih kako si pozurila da me se resis.:tiganj:
:D

Dogovoreno Tol!:heart:

Uff ... ne moj me :mrgreen: - nisam propratila sve razgovore :D

Ja sam zadnjih godina uvek isla u Francusku - u srce Provanse (40km od mora) daleko od turizma i mase ljudi - imam neku fobiju od prepunih plaza i masovnog turizma, tako da uvek unajmimo kucicu daleko, daleko od sve te buke - direktno u prirodi medju maslinovim drvecem; rozmarinim zbunjem... lavandom gde vazduh na nju prosto mirise ... mali bazencic i eto pravog odmora!:D

IMG_5152.JPG

IMG_5154.JPG

DropBox

IMG_5177.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back