- Poruka
- 46.570
zivis tamo
pa lepo
pa lepoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa lepo... letos, na Tasosu,.. odjednom, auto nece da startuje, otis'o akumulator,...
... krenem da se raspitujem,... ronilacki klub,... jedna Vojvodjanka ,,gazdarica,,
,,. rece mi da se za Grka udala i sad je ,,domaca,,
... pomislio sam,... to si TI...

Hmmm.prvo nudi sliku svoju.
...onako..a onda se tu Femka, kao ...nedam jer " Zemske ce da je mrze'
A za muske -Objasnjenje da ce manualno raditi ili ti sa desnicom ili sa levicom....Sve je to pretPostavKA......
Opet da ponovim, sve su to prazne price o prvima kao i drugima, sve dok se ne vidi osoba.........i njen akt.
Sud ili ti sudovi, se najcesce koriste ili za punjenje ili za odlivanje, pa stoga ,,,,biraj sta ti je srcu drago...Ali zasigurno znam da za pothranjivanje" zemske sujete', neohodne su reakcije oba pola....
Cekam.....![]()

... takoreci,.. gola istina,... ... letos, na Tasosu,.. odjednom, auto nece da startuje, otis'o akumulator,...
... krenem da se raspitujem,... ronilacki klub,... jedna Vojvodjanka ,,gazdarica,,
,,. rece mi da se za Grka udala i sad je ,,domaca,,
... pomislio sam,... to si TI...
puste želje...
Kakav glas, a?![]()

Pa Nebo-ch ovo bi moglo da se sredi, da se omala tu nesto u plavo...poseje koja lavandica..i jel to i smokva pod prozorom![]()

... i ja bas pomislila - nema cveeca, sve suvo ... di su zavese sa kalnircicima na prozoru
... ovde kucuje sigurno neki muski bez zene 
Ja to uvek nadjem i rezervisem odmah cim izbace kataloge pocetkom godine.Samo tada moze da se bira i nadje nesto povoljno.I otplacujem do leta.I idemo kolima uvek te i od tog puta napravimo dozivljaj, volim i voznju...
Aj sa nama Tol, spakovacemo te nekako.![]()
- neka, neka - nadam se da ce ti biti super! 
Ja to uvek nadjem i rezervisem odmah cim izbace kataloge pocetkom godine.Samo tada moze da se bira i nadje nesto povoljno.I otplacujem do leta.I idemo kolima uvek te i od tog puta napravimo dozivljaj, volim i voznju...
Garant bi nam došla u posetu i gorica 

Cekaj bre !JO tu sam ja jos narednih sedam dana...ih kako si pozurila da me se resis.
Dogovoreno Tol!![]()
- nisam propratila sve razgovore