Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'bro veche vesela druzhino! :D
MLogo ste lepi bweee...:zaljubljena:

Ja sam ''ova veshtica'' u avataru...:huh:

Lijepa, vala LIIIIIJEPA Vestica...... Muski nece da osete da im se Krf isisaaaava kao i novci iz konta.
:per:

- - - - - - - - - -

..al zaista...

Ma samo Ti nama budi Vestica......i sa metlom.....;)

More napredovale vestice, u moje vreme su to sve bile Babuske :evil:

pometenko pometenko...ne pričaj unapred...sličke turamo svakojake..a reala je presudna
djavolica je...djavolica..nemaš ti pojma!
kada " bogomoljka" dograbi..."jednom se živi"( i poslednji put):hahaha:

Eve, more ce se predam , samo da si Seeeercu sve daaaaam.:per:

Ma vidoh je Ja, odma me se otarasila, ko bre da sam ispucan fuuudbal ( ispusan) :rotf:

- - - - - - - - - -

... djavolja nevesta nije zenskog pola,...
... ovakav vokabular imaju samo muskarci,...

Auuuu, pa kad je pre imala Joperaciju, promene Pola, a jes vala i cerka od one je dosla za BGD na Joperaciju.:hahaha::hahaha:

falati za upozorenje.......:ok:

oš i ti da vidiš nešto? :lol:

nemam takvo iskustvo sa njim... al tebi ako je dobar, ok.

ne, ne nismo imali nista , evo kunem se " ne vido svoja ledja ako vas lazem....nisam imao nista sa ovom Djavolicom :mrgreen: ( a sto se kaze, ne zna se nikad ni ko su ni kad su ...Djavolice )...pa cak ni jednog malog djavolcica...:per:

Hmmm :think: a da se nije ona razocarala.......pitam se pitam, ovako sada.:sad2:

More djavolska su tu stvari desavaju, eto necem moci sada ni na Miru....biti :rotf:

ondak jesam... :lol:
----------------
prema jednoj osobi sam bila, danas, na pp a nije da je baš zaslužila... pa rekoh da ispravim bar jednu forumsku grešku u životu, da se izvinjavam nemam zašto, al da priupitam, čisto reda radi, ne košta... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back