Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mišu moj lepi...KAKO bih volela, nemaš pojma..bilo bi ludo :) Garant bi nam došla u posetu i gorica :hahaha:
mora da se arbajtuje, nemam ja g. o. kada mi se hoće..eo i sada sam dobila ovu sedmicu jedva(nakom 22 meseci neprekidnog 10-12časovnog rada) ..

možda ulovim sledeću godinu..pa isplaniramo .)

- - - - - - - - - -

JOjkić-tjawo :cmok2:

:zag:

• Podržavam
Reactions: Tol
... :) ... takoreci,.. gola istina,...
... pometen,... jedna lasta ne cini prolece,... sve mi se cini, bice jos fotkica,...a...?!!!!!!

Eh....Normativno ( kad neko sise postavi, da je ,,,to sto nijeeeee) i stvarno...:roll:

Pogledaj njen Afatar i OVO.....;)

Ej koja lepota, ej koja divota od zemske..:hahaha:...Ih da sam u africi, ma za ovu zemsku bih cak , ma ne znam sta bih sve dao........:eek:

Eh....Normativno ( kad neko sise postavi, da je ,,,to sto nijeeeee) i stvarno...:roll:

Pogledaj njen Afatar i OVO.....;)

Ej koja lepota, ej koja divota od zemske..:hahaha:...Ih da sam u africi, ma za ovu zemsku bih cak , ma ne znam sta bih sve dao........:eek:

... bila je na Fotografiji tema AUTOPORTRET,... i naravno,... malo, malo,... malo smelih,
... ono treba videti,... koje ,,umetnicke akrobacije,, smislja nasa ,,kreativnost,,... samo DA JA NISAM JA,...
... mozda treba ponovo da pokrenemo temu,... ja cu malo ,,da podmazem klikere,,... masta da mi proradi,...
... nisam se folirao,... ima sto godina,...

Pusti mastu na Sloboduuuuu. :)

I bit ce nesto....:lol:

Vis kako djavolica, ma dobro joj avatar stoji, radi Djavolske stvari...Slika Djavolice.....Suuuuuuuperiska.
:per:
I pogodih Ja , tu treba da radi i leva i desna ruka a boguuuuuumi i sve ostalo. :rotf::rotf:

Bravo Djavo l kice :mrgreen:

ih, pometenko em saaam em bogat em dobrodržeći..em putuje po svetu...
KOJA bi ga odbila???(ima lepaq za gladne :hahaha:).
.pometenko imaš ovdenak da biraš ( na Krstarici) kolko oš!
( i da ti u upoznavanju i život prodje :hahaha:)

sunacmupoljubim..o5 sam nagrabusila jer sam pogrešila pdf (nije : provodadžisanje iliti ona/on traži njega/nju :think::sad2:)

ih, pometenko em saaam em bogat em dobrodržeći..em putuje po svetu...
KOJA bi ga odbila???(ima lepaq za gladne :hahaha:).
.pometenko imaš ovdenak da biraš ( na Krstarici) kolko oš!
( i da ti u upoznavanju i život prodje :hahaha:)

sunacmupoljubim..o5 sam nagrabusila jer sam pogrešila pdf (nije : provodadžisanje iliti ona/on traži njega/nju :think::sad2:)

Ma, jes vala, ali bre kad vidoh Tu Ljepooootu,:eek: pa jos u kupacim ga ci ca ma..;)... ma ko ne bi izgubio glavu......:rtfm:

pa znas kada bi se na Kg merila, iha sto bi dobila.... :mrgreen:

Al ispa ja iz koncurencije, ona nudi samo tu onima proverenima........:sad2:

More , moram da naJdem negde slike od ovih ovdekana u jamerici....samo da pokazem da i mi ovde imamo "Konja za igre" , ma kojeg konja....da se kaze na kub. :rotf::rotf:

Ma, jes vala, ali bre kad vidoh Tu Ljepooootu,:eek: pa jos u kupacim ga ci ca ma..;)... ma ko ne bi izgubio glavu......:rtfm:

pa znas kada bi se na Kg merila, iha sto bi dobila.... :mrgreen:

Al ispa ja iz koncurencije, ona nudi samo tu onima proverenima........:sad2:

More , moram da naJdem negde slike od ovih ovdekana u jamerici....samo da pokazem da i mi ovde imamo "Konja za igre" , ma kojeg konja....da se kaze na kub. :rotf::rotf:

pometenko pometenko...ne pričaj unapred...sličke turamo svakojake..a reala je presudna
djavolica je...djavolica..nemaš ti pojma!
kada " bogomoljka" dograbi..."jednom se živi"( i poslednji put):hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back