SRPSKI CAR
Početnik
- Poruka
- 27
DALI NEKO MOZE DA MI KAZE KADA POCINJE SAJAM FOTO APARATA. KOLIKO ZNAM TREBAO BI DABUDE OVOG MESECA U S.K.C. DALI NEKO IMA TACNU INFORMACIJU O DATUMU POCETKA, DUZINI TRAJANJA I MESTU ODRZAVANJA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja:Skupila sam lovu za 350D, pa me ubedili da uzmem 400D, fali mi love, al' taman dok izucim osnovne stvari, skupicu i novce.:-P
divlja:Mala je razlika (oko 200E) u odnosu na prednosti koje 400d ima (cistac senzora, pixelaza, ekran...), a objektive kupujem tek na prolece, taman dok ne ovladam fotoaparatom, kit objektiv mi je dovoljan za naredni period, jer ja pojma nemam, pa ne mogu ni da znam sta mi od objektiva treba i sta ce najvise da me zanima. Al' hvala na savetu.
divlja:Pa ukljucuje kit objektiv.
@Klika
Pa pixeli su samo jedna od stavki, pazljivo sam citala ljude na Zoni kad se neko dvoumio izmedju ova dva aparata. Kao prvo, ja nemam nameru bar 3 godine da menjam aparat, drugo ne volim da kupujem polovno, trece, kad i ako ( kod mene se nikad ne zna) budem kupovala jednog lepog dana jos bolji aparat, ovaj necu ni da prodajem. :-)
divlja:Zar moze bez kit objektiva, ja mislim da to ide u paketu? :-?
Sto spominjes toliko te pixele, meni je dosta i 6mp. Ima i bolji AF sistem, koji je precizniji. Kontrole su bolje, a mene licno nervira ekran sa koga po danu ne mogu nista da procitam. :-)
Al' sustina je da meni trenutno bolji objektiv ne treba. Ne znaci mi nista dok ne naucim osnovne stvari. A na prolece mozda ne uzmem sigmu vec neko skupo staklo, ko zna koliko para ce da mi padne sa neba.:-P