Fotkice vašeg slatkog doma

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.480
Verovatno fotkate delove svog doma kao i ja.
Pokažite nam kako je u vašem domu.
Hajde da uživamo malo..:zaljubljena:

DSCN1072.jpg

Stepenište koje vodi u atelje.

Nije da nemam šta uslikati iz moje kuće, ali jednostavno ne bih.. zašto, ne bih mogao tačno da objasnim. POštujem one koji to rade i ne vidim ništa loše u tome, naprotiv. Ima nekoliko fotki koje sam postavio iz moje bašte, mada nigdje nisam naglasio da je to moje..
Pijanino je poseban, kao i druge @Poli46 -ne slike iz nejnog doma. Samo još da nam objasni koji je to stil uredjenja? :D

Nije da nemam šta uslikati iz moje kuće, ali jednostavno ne bih.. zašto, ne bih mogao tačno da objasnim. POštujem one koji to rade i ne vidim ništa loše u tome, naprotiv. Ima nekoliko fotki koje sam postavio iz moje bašte, mada nigdje nisam naglasio da je to moje..
Pijanino je poseban, kao i druge @Poli46 -ne slike iz nejnog doma. Samo još da nam objasni koji je to stil uredjenja? :D
Stil je polumaksimalistički. Imam dosta stvari koje možda ne bih nužno
trebala,ali ipak tokom života dosta se toga prikupi i onda postaješ neka vrsta
maksimaliste.

A, ovde se pored keramike, vidi i drvo-kamen kombinacija, i da smo se malo igrali sa plafonom i osvetljenjem ( u spuštenom plafonu mogu da ubacim ventilaciju, ozvučenje,.. skriveno).
Kamin:
1699265332097.png

Snaga kamina je 10kW i mogao bi da greje celu kuću,... (iste je snage i toplotna pumpa koja napaja podno grejanje),..
Ali sam ga više hteo za ukras i zbog davnašnje želje - ognjište, vatra ( kamin je "Plamen" - Požega)..
Ima prinudnu ventilaciju (skriveni ventilator sa prekidačem) .​
kamin inače radi odlično - snimak
jer ima dovod spoljnjeg vazduha ( levi zid je spoljni, dimnjak je "Šidel")

A, ovde se pored keramike, vidi i drvo-kamen kombinacija, i da smo se malo igrali sa plafonom i osvetljenjem ( u spuštenom plafonu mogu da ubacim ventilaciju, ozvučenje,.. skriveno).
Kamin:
Pogledajte prilog 1442044

Snaga kamina je 10kW i mogao bi da greje celu kuću,... (iste je snage i toplotna pumpa koja napaja podno grejanje),..
Ali sam ga više hteo za ukras i zbog davnašnje želje - ognjište, vatra ( kamin je "Plamen" - Požega)..
Ima prinudnu ventilaciju (skriveni ventilator sa prekidačem) .​
kamin inače radi odlično - snimak
jer ima dovod spoljnjeg vazduha ( levi zid je spoljni, dimnjak je "Šidel")

Ti se baš ozbiljno baviš gradnjom Plant..:hvala:

Ti se baš ozbiljno baviš gradnjom Plant..:hvala:
,..:prstic: paa, ja sam u principu ozbiljan čovek, ne-znam šta mi je danas :D ( msm samo sam na Krstarici neozbiljan,.. valda me fata neka trema, šta li je :rumenko: )
a, ono što najviše volim i što mi je bila inspiracija) čuvam za kraj: Vrt :)

1699289954425.jpeg

Ograda do ulice nije gotova - ostaće za proleće... Krov je zeleni sendvič lim ( nije crep - već paneli) - Balkon je dubine 2,5 metara x 4,5m,..
a levo su dve pergole: Jedna ne 3 metra visine (cca) i ta je pod vinovom lozom,.. koja je ove godine i lepo rodila:

1699290106445.jpeg

Na susednom zidu mi je želja iz onog stiha:
... I čega (ni)sam ostao željan -
pa ne baš mnogo tog,.. bršljana sa jednog zida visokog,..
( sad je već puno veći - stare su slike - od letos)

1699290439816.jpeg

Poslednja izmena:

Back