salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 9.611
Tema je o dvotockasima i putovqnjima sa istim,napisite i gdje ste napravili fotku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoMoze i trotinet?
I koji si ti?Pošto se bliži Uskrs, ovo je podsećanje na jednu od tradicionalnih uskršnjih poseta Domu u Sremčici.
BMW R 1150 GS
Pogledajte prilog 1884146

U prsluku, na žutom motoru, izdvojen.I koji si ti?
U prsluku, na žutom motoru, izdvojen.

Super fotkaPošto se bliži Uskrs, ovo je podsećanje na jednu od tradicionalnih uskršnjih poseta Domu u Sremčici.
BMW R 1150 GS
Pogledajte prilog 1884146

Kad sam bio mali mislio sam da se kaze motrocikl.Tema je o dvotockasima i putovqnjima sa istim,napisite i gdje ste napravili fotku.
Tema je o fotografijama dvotockasa na lijepim mjestima ,sve se racunaKad sam bio mali mislio sam da se kaze motrocikl.
Elem samo je tetak u familiji imao tomos motor i mi trotiko ako se to racuna
Evo jos jedna, negdje u Bosni, Honda XR400RDajte jos motora ajmoo![]()
![]()

Od ovog bi neki cafe racer mogao napravitiJa sam stara skola, nema elektronike, nema plastike, nema kacige, nema LGBT+
koza hrom celik
Pogledajte prilog 1884477
rekoh bez LGBT...Od ovog bi neki cafe racer mogao napraviti
Lgbtrekoh bez LGBT...
Od onog modela se moze lijep sminkerski motor napraviti kao ovo np, to se zove cafe racer od kafane do kafane se sepuris.
Malo mi zdepast nestoOd onog modela se moze lijep sminkerski motor napraviti kao ovo np, to se zove cafe racer od kafane do kafane se sepuris.
Pogledajte prilog 1884508