@boske
vidi...
prvo,mnogo si veliki,ali licemer,jer radis upravo istu stvar zbog koje navodno kritikujes druge,hvalis svoje...razumes?
drugo...ne zelim da komentarisem tvoje "radove" od pre dve godine,jer nece delovati iskreno,btw..one tri koje sam okacio su od pre pet
trece...i prvo i drugo je nebitno,jer nisi u toku,ne citas i trcis pred rudu,jer da si hteo barem malo da obratis paznju,video bi poslednjih 5 strana na ovoj temi nema apsolutno nikakve veze sa fotografijom,a ni sa ovim podforumom,nije ti cak indikativno sto se cela "prica" u poslednja 2 dana odigrava samo na jednoj,t.j. ovoj temi,koju sam ja otvorio?
ja zaista nemam volje da te upucujem u detalje,a ne vidim ni svrhu svega toga,da te zanimalo,citao bi i skapirao bi.
dao bih ti sad link za jedan domaci,po meni najeminentniji sajt za fotografiju na nasim prostorima,gde uglavnom dolaze profesionalci,kada kazem profesionalci mislim na ljude koji zardjuju foto aparatom i (po meni) znaju znanje,pa da se okusas tamo i vidis zapravo da li si i koliko dobar,a ne tu na nekom budjavom forumu i jos budjavijem podforumu koji nema cak ni moderatora

ali...necu to uraditi,jer sam jednom napravio uzasnu gresku,tako sto sam iz najbolje namere,jednoj personi koja posecuje ovaj podforum,dao link za pomenuti sajt.
e sad budjav je zato sto nije prilagodjen potrebama korisnika i zato sto se nikada nije uvazavalo misljenje korisnika,vec je kasapljen i prekrajan kako se kome digao,meni ovo nije,da se tako izrazim "maticni" podforum,cak sam ovde okacio najmanje fotki,i ovu temu sam otvorio,jer je podforum unakazen,i nisam mogao da se smaram i kacim pa posle trazim po 758 pod pod foruma.
Nemoj da te buni datum registracije na ovom niku i na onom koji je otvorio temu,na ovoj temi su svi "crni" t.j. banovani nikovi moji,inace sam ovde 5 god.,a za to vreme sam banovan preko 50 x i registrovao sam isto toliko nikova,razlog je prost,ne volim ih,ne vole me i to odlicno funkcionise,kao nekakva morbidna simbioza.
Vecina dobrih ljudi je odavno prestala ovde da kaci fotke,sem par nas koji mu vec dugo dajemo vestacko disanje i sam se pitam zasto,neka stara navika...verovatno.
Ali ipak...da te ne smaram sa pricom o podforumu,jer svakako nisi adekvatan sagovornik,mada..vidim da bi ti,ali indirektno,iz potaje,opet licemerno,vec "nesto menjao",verovatno mislis i da bi bio pravi izbor za moderatora?
Poenta:
Ne ubacuj se u price,od kojih nisi procitao cak ni predgovor,kada bi barem naslutio ovo o cemu ti pricam,shvatio bi koliko je smesan bio tvoj input.
P.S. Ako si kojim slucajem u tekstu iznad,nesto doziveo kao pitanje na koje treba da odgovoris...nemoj...svakako je bilo retoricko.