@Knife
Pa ovako prva ima odlicnu atmosvera, odlican kontrast i mozda bi bilo bolje da je neki covek malo blizi.Jedino sto me kopka je da si mozda moga da slikas horizontalno ali vidim da si hteo da uhvatis i nebo i plocice ispred tebe. Druga: Fotka je dobra ali jednostavno se meni ne svidja kao motiv za slikanje odnosno ja se time ne bih bavio. Treca: za ovu sam rekao da ne volim sto si dodao kao ovaj negativ okolo i da je fotografija na ovom papiru sa onim slovima dole jer, bar ja tako mislim, da takvo uredjivanje fotografije treba da ima smisao npr. kada imas takav zadatak al ovako ih samo sacuvam kao ciste fotografije. Odnosno za mene nepotrebne stvari za izlaganje fotografije.
Cetvrta: E za ovu svaka cast majstore. Vidim da je zgrada u kontra svetlu i sve si to lepo tehnicki izveo ali opet mi falie ljudi u njoj. I ja volim da fotografisem takve motive ali sve vise primecujem koliko bi te fotke bile bolje da ima ljudi na njima. Slobodno pogledaj Sebastiano Salgado, Leticija Batalja, Fredrik Brener, Mark Ribu, Rene Burt, Josef Kudelka , Tomislav Peternek.
Peta: Je odlicna po motivu ali ne mogu da raspoznam sta je ovaj crni predmet. Vidim da je noz ali jedva mnogo je crn pa to treba da sredis bar da se vide neke linije i moze jer vidim da je lobanja sa rogovima ispala odlicno.
6a: kao sto sam rekao lepa senka ali fotku uvek treba popuniti jos necim. Poznati fotograf mi je pricao kad on naidje na neki zanimljiv predeo, motiv, stane i ceka satima jer se tako dobija dobra fotografija...
Visnje:Lep motiv ja sam slikao zelenu lozu na isti nacin a sto se tice obrade ja bih to izveo da zatamnim visnje onosno burn mid tones na njima a dodge highlights na odsjaju na njima i svemu ostalom sto je svetlo da izgleda progorelo ali to sam ja