fotke na pepe

A kako možeš proceniti da li se ovde raja muva i ko se muva, a ko ne, ja sam ovde utukao skromnih jedanaest godina i nikada me niko nije provalio s kim se petljam... Koliko puta sam spomenuo zajebanciju jedne moje eks simpatije, ono kad je rekla daj da i sa tobom prozborim koju po temama, da ne skontaju ljudi da smo u šemi... :lol:

Forlorne šta misliš da se hvalim time što sam dobio fotke? Ustvari možda se i hvalim time što
te osobe koje su mi slale imaju poverenje u mene, a ja to poverenje nisam izneverio.

- - - - - - - - - -

Не шаље ни мени нико, а мод нисам.
Можда није до функције, можда је до нас драги Бау.
:mrgreen:

Kako da šalju kad ti je zaključan pp, ja probao juče, kad hoćeš, zaključano.:hahaha:

Forlorne šta misliš da se hvalim time što sam dobio fotke? Ustvari možda se i hvalim time što
te osobe koje su mi slale imaju poverenje u mene, a ja to poverenje nisam izneverio.

- - - - - - - - - -

Kako da šalju kad ti je zaključan pp, ja probao juče, kad hoćeš, zaključano.:hahaha:

To je za tebe zaključano, svi ostali joj normalno šaljemo fotke... :malav:

:lol:

Badri, moja prethodna poruka je bila opšte prirode, zaista ne vidim gde te pogađa... u stvari, vidim, ali radim na tome da ne budem toliko zloban.
Ma sve je u redu, možeš biti zloban slobodno, bolje je reći ono što se misli pa ma šta to bilo, nego da se pretvaramo da smo nešto što nismo.
Ne pogađa me ništa, samo sam prokomentarisao.
А шта си хтио да ми пошаљеш?

Nećemo valjda ovako javno? Lol
:rotf:

Pa da ostali pozelene od muke:
podesipp.jpg

Prilozi

• podesipp.jpg
    podesipp.jpg
    10,6 KB · Pregleda: 6

Back