fotelja stolica na elastičnom drvenom ramu

cikcak

Primećen član
Poruka
698
bd2f045d9491c86f3b6e631a77e7904c.jpg

siguran sam da ste već videli ovakve stolice koje mogu biti ovakve za ljuljanje kao na slici , a češće su dole ravne i stabilne, mada i na takvima može da se ljulja jer su ti drveni ramovi elastični.

da li neko ima praktično iskustvo sa ovakvim i sličnim stolicama, da li su dobre, koje su im mane ?

meni treba za višesatni rad za računarom, tako što bih se zavalio u nju i stavio tastaturu na kolena.

Pogledajte prilog 259973

siguran sam da ste već videli ovakve stolice koje mogu biti ovakve za ljuljanje kao na slici , a češće su dole ravne i stabilne, mada i na takvima može da se ljulja jer su ti drveni ramovi elastični.

da li neko ima praktično iskustvo sa ovakvim i sličnim stolicama, da li su dobre, koje su im mane ?

meni treba za višesatni rad za računarom, tako što bih se zavalio u nju i stavio tastaturu na kolena.

Imam 4 komada, nisu potpuno ista konstrukcija kao ove na slici (jace su) ali to je to. Dve su stajale neko vreme, nisu koriscene, pa je bilo potrebno da se na spojevima zalepe (dvokomponentnim lepokom za drvo) jer su neki delovi ispadali iz lezista kad smo poceli da ih koristimo. Generalno su sasvim ok za duze sedenje.

Back