gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Nacional-narodnjaci?
To mu dodje kao neke Baje male knindzice?![]()
Ali u Veljinom aranžmanu...
Nacional-narodnjaci?
To mu dodje kao neke Baje male knindzice?![]()
Ali u Veljinom aranžmanu...
Nacional-narodnjaci.
Aha, znaci, Velje male mindzice![]()
Ma da. Drugoligaši, ponavljači. Biraj.Stiče se utisak da su ovi prvi, vrlo retrogradni, primitivni i sve tako, najlošije...
Dodž nije mešanac, ako smo kod pasa...
Домаћа обична џукела није мешанац?Дачо, прсо си. Иди на спавање или гледај Екрема.
![]()
Ko je pametniji, lepši, obrazovaniji....
Ukratko ko je bolji po vama?
Što se tiče stranaka, mislim da se zna koji su gde...![]()
Da, zayebo sam se.. Nisu mi džukci fah.... Ja njh šutiram.. To ti je više fah onog kučkara vračarca...
A kakav sam ja to mešanac, moliću lepo?
наравно да шутираш када си искомплексирани примитивац......цивилизован човек цени и поштује сва жива бића......али зашто ја то теби причам, да си у стању да разумеш нешто више од просте реченице не би био затворски чувар.
Брдског говечета и букве.
Otac mandov majka bugarka....
Či bu, bre...
Otac mandov majka bugarka....
Jajo... Kolko moraš biti dileja da uz nick staviš ovo "Jugodrvo ugodrvo godrvo odrvo drvo rvo vo o "?????
Bolje a si stavio ayeye, ayaya, yaya, yayara...![]()
Дакле шоп!!!
Феноменално..........шоп који ради у затвору, који је био верни милошевићев службеник, ј.бач међеда са завршеним курсом за керовођу......све у свему спрдња природе која несме да дође на кафицу ша да се лепо испричамо....Можда се плаши асвалта?
Навикао на блато и каљугу - такозвана "алергија на град"
Iz aviona se vidi da si mandov....
Iz svakog tvog posta izvire ciganska pokvarenost i zloba...
Ajde idi peri soferke, pocela smena, zauzece ti braca semafor pa "ce bude klanje s nozevi..."
Ма пусти мешанца брдског на миру, не зезај га..............природа се већ довољно нашалила са њим............ем шоп ем затворски чувар!!!!
видиш да је му је срећа била мање наклоњена него црном робу у Луизијани...црни се на крају ослободио ропства а наш шоп се свог примитивизма кукавичлука и малограђанштине никада не може ослободити.
Ne verujem da je zatvorski cuvar......to ciga laze da bi dodao sebi malo glamura....![]()
ма јесте...........за прање шоферки на семафору потребно је имати мало интелигенције...........чуварима се то не тражи.....зато је и прошао.
Изгледа да нас је пријавио модерацији што га зезамо............типично кукавички и малограђански........не уме сам да се избори па шени за туђу помоћ..........мешанац један
Beda od coveka kako god okrenes....tuzni ciga bolno jeca sam, ostavljen od svih...![]()