SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.544
... и дода још понешто...
То ће изгледа бити моја опција на изборима, једино не знам која опција са твоје анкете одговара мојој?
Последња, претпостављам...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
... и дода још понешто...
То ће изгледа бити моја опција на изборима, једино не знам која опција са твоје анкете одговара мојој?
Evo i Dss-a ovde
A MOLIO BIH NEKOGA DA ZAKLJUCA ONU DRUGU TEMU JER TAMO NEMA DSS
Evo i Dss-a ovde
A MOLIO BIH NEKOGA DA ZAKLJUCA ONU DRUGU TEMU JER TAMO NEMA DSS
A gde je opcija poništila bi listićti antidemokrato kako si to mogao da zaboraviš
Mene interesuje koja ce biti terca stranka po rangu ipak ce ona odluciti ko ce doci na vlast, jedino ako skoro jedan broj glasova budu imali DSS, SPS i LDP, al' opet...![]()
GLASAM ZA STRANKU CIJI JE INTERES ZASTITA SRBA IZ SRBIJE I OSTALIH AUTOHTONIH DRZAVLJANA SRBIJE I SRBIJE KAO JEDINSTVENE DRZAVE.
То је и моја опција - излазак и гласање по листићу.![]()
SPS ili SRS.
A gde je opcija poništila bi listićti antidemokrato kako si to mogao da zaboraviš
pa imas bre ono ni za koga![]()
bravo ljudi....jos je zdrava ova Srbija ...ali ubise nas ovi karijeristi..
osnuj mo stranku (ovi ni za koga).....od prilike.......Partija Iskrenih,Časnih Krstinih Antipartijaša.........
Mislim da ce u trci biti DSS, LDP, SPS. SRS nece preci cenzus...
Od ove tri mislim da ce DSS imati najvise pa LDP... Videcemo![]()
Preći će SRS cenzus sigurno, posebno kad im se vrati Šešelj.
LDP nema cenzus nikako, DSS samo ako se kandiduje sa Veljom i Majom ... SPS verovatno ide na 3. mesto![]()
Pola niza koga.. a i najveca stranka je stranka Nizakoga !
Zivela Nizakoga!!
Dobro je. popravlja se situacija u odnosu na prethodne forumske izbore kada je bilo mnogo vise opredeljenih (citaj zavedenih)