Drug Droid
Buduća legenda
- Poruka
- 47.777
Evo i Dss-a ovde 
A MOLIO BIH NEKOGA DA ZAKLJUCA ONU DRUGU TEMU JER TAMO NEMA DSS

A MOLIO BIH NEKOGA DA ZAKLJUCA ONU DRUGU TEMU JER TAMO NEMA DSS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
NE glasam, kad uzborna ponuda bude bolja, možda se smilujem da iskoristim svoje građansko pravo, ovako ne vidim svrhu
NE glasam, kad uzborna ponuda bude bolja, možda se smilujem da iskoristim svoje građansko pravo, ovako ne vidim svrhu
Najveća glupost je bojkot izbora... Jer time stavljaš do znanja nekome da te se ne tiče i baš te briga šta tebi rade
Nema čuvene opcije "falus"....
Ne bih ih bojkotovao da imam neki izbor... Izašao sam na prošle izbore, glasao sam za Afirmativnu stranku i Pokret zelenih Beograd...Najveća glupost je bojkot izbora... Jer time stavljaš do znanja nekome da te se ne tiče i baš te briga šta tebi rade
Ne bih ih bojkotovao da imam neki izbor... Izašao sam na prošle izbore, glasao sam za Afirmativnu stranku i Pokret zelenih Beograd...
A iznad svega nisu ušli u skupštinui ti si nasao za koga ces da glasas.. a ti zeleni svi posteni
![]()
i ti si nasao za koga ces da glasas.. a ti zeleni svi posteni
![]()
U bate vidi sns je medju jacima.
Hebote koja je to stranka pajaca hahaha
Ne,nego je narod sludjen.Totalna shizofrenija.Od vadikal do demokrata.Ledilo!![]()
koji si ti pacenik. a ko je rekao da se bojkotuje???
na izbore se izlazi, ali se ne glasa nego se presara listic.
a zadovoljni kupac ne odustaje od kostunice hahaha