pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.295
Imam ovde i opciju saune , ali ne idem. Mene to smara.mogao bih za vikend u neku saunu, da mi puste onu maglu da ne gledam nikog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ovde i opciju saune , ali ne idem. Mene to smara.mogao bih za vikend u neku saunu, da mi puste onu maglu da ne gledam nikog
ni meni ta opcija nije dobro za miokard, ali bolje i to nego da drhtim kao Leonardo u TitanikuImam ovde i opciju saune , ali ne idem. Mene to smara.
Pa i ja drhtim al sam navikla.ni meni ta opcija nije dobro za miokard, ali bolje i to nego da drhtim kao Leonardo u Titaniku
ne bih da potegnem par kilometara na bazen da bih se mucio tamo kad dodjem.Pa i ja drhtim al sam navikla.
Posle 10 m se opustišne bih da potegnem par kilometara na bazen da bih se mucio tamo kad dodjem.
mislis utrnu ti misici pa ni ne osetis nista?Posle 10 m se opustiš
Sad mi pada na pamet, obični ljudi bi rekli da bi nastavili da kupuju dok ne ostanu bez para, ali ne i naš Vračar historikalHteo sam još jednu ency da uzmem, ali me je sestra zaustavila, ja bih tako nastavio da kupujem dok joj ne bude neprijatno.
Najgore nešto što postojiКафанџије никад ближе једни другима.
Направили су Бохемску Чијетврд
Moжемо доводити странце да уживају у нашој храни и пићуNajgore nešto što postoji
Kako to?banovanja diskorda.
Svojevremeno sam, dok sam još bio kod roditelja, pustio neke stranačke aktiviste u kuću, napravio se da nisam vidio koga predstavljaju.pa ja
ali im ne kupujem literaruru
Jesi li gledao deaf threats, jesmo li ovdje kačili taj skeč?ja bih im otvorio da znam da su oni. Medjutim, uglavnom se ispostavi da su oni gluvonemi smaraci etc
Ne znam, čini mi se da neJesi li gledao deaf threats, jesmo li ovdje kačili taj skeč?
Ne znam, čini mi se da ne
Znam ovo iz nekog drugog konteksta, možda Saut Park ili slično
Ten Haže vrati sePoklon knjiga, na svim kioscima, uz Informer.
Pogledajte prilog 1635434
hotPoklon knjiga, na svim kioscima, uz Informer.
Pogledajte prilog 1635434
Hot streak, nadam se.