peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.182
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je ženka jer mi je medena je u glavi i ima čudan oblik stomaka (imaće decu). Možda i grešimTo je verovatno mužjak, mada mogu ove narandžasto bele da budu i ženke.
Preslatko govedo![]()
Nisam znala da je sajam toliki cirkus.Nikada, ni fore radi, ne idem do tih likova na sajmu.
Vazda su bili daveži , smarali ako se zezneš pa otvoriš vrataZato što previše ozbiljno shvataš sve to, meni su bili simpa, sviraju gitaru i imaju površan, ali nemaliciozan šarm, dok je eparhija vranjska... kao da si prošao pored katakombe. Ono, halloween vs. Sveti Luka vajb.
Šta je to? Ne vidi baba.
Zar je neko ikad otvorio?Vazda su bili daveži , smarali ako se zezneš pa otvoriš vrata
Šta znam, pišeš dosta struktuisanoJa u ril lajf ni ne pricam nesto tj.ne obracam se personama a izbegavam I gledati paznja mi je slaba dok mi neko prica zveram okolo ko ker sad mi cera rekla da je zabrinita a bivsa cura da imam adhd
Osim mesanja naglasaka I dijalekata I sklizavanja u gramatika greske....pisana forma je nesto sto mi lezi imam tinitus I drvijwciju nosa tako da mi je mrsko slusati I izrazivati se...a I samo odmeravanje od strane ljudi mi smeta dal imam karijes dal mi carapa pocepana I sl.Šta znam, pišeš dosta struktuisano![]()
Šta je to? Ne vidi baba.
ja imam Motorolu trenutnoPa zumiraj baba
Eto to je kamera sa šaomija, pa ti kao uzmi kinotelefone
ko Hezbolah, jos malo pa pejdzerija imam Motorolu trenutno![]()
ja imam Motorolu trenutno![]()
ko Hezbolah, jos malo pa pejdzeri
zadnji put sam za njih cuo kad su imali:Pravi motorola i smartfonove
mislim da su Kinezi kupili Motorolu....Kakva si klasičan srpski gastarbajter. Ovamo mi hvališ briksotehnologiju, a sama imaš natovsku.