peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.182
Neću te praviti od blata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja noupHajde mi recite da znate za Goatmare & Hellspades pa da se okumimo
Za njih znamo samo moja suicidalna gotik drugarica iz srednje i ja, ni sam bend nije preterano entuzijastican oko svog postojanja.ja noup
da nije onaj omčo, kako većKako se zove onaj jutjuber debeli bosanski, bože, tako me podsetio na njega
Hajde mi recite da znate za Goatmare & Hellspades pa da se okumimo
Pokušala si za sve da se izviniš, ali je ipak bila brža testera
Hteo sam još jednu ency da uzmem, ali me je sestra zaustavila, ja bih tako nastavio da kupujem dok joj ne bude neprijatno.Odlazi zauvek
Daaa, isto tako ima ljutu facu i sve, samo što je iritantanda nije onaj omčo, kako već
da užasDaaa, isto tako ima ljutu facu i sve, samo što je iritantan
AhahahhaahaaMožda se sretnemo jednom na onome svetu,
Gde sam pogrešila? Razmisljam dok te lagano supuštam u reeekuuu![]()
Najlepša balada na srpskom jeziku
8m folovera, w t fda užas
za njega pre svega znam zbog kanala fattv
pre oko 2-3 godine kanal koji je bio u top 20 kanala na youtubu po generisanju keša na mesečnom nivou
znači, uništio je se od love koju je uzeo ( i dalje uzima) od youtuba
i ono desetak klipova sa preko 100 miliona pregleda dok neki imaju i preko 200mil i koliko hoćeš onih sa 60-70 miliona8m folovera, w t f
Hahahah to je tačno ta dinamika
i ono desetine klipova sa pre 100 miliona pregleda dok neki imaju i preko 200mil i koliko hoćeš onih sa 60-70 miliona
Koji bedak za ljudsku vrstuda užas
za njega pre svega znam zbog kanala fattv
pre oko 2-3 godine kanal koji je bio u top 20 kanala na youtubu po generisanju keša na mesečnom nivou
znači, uništio je se od love koju je uzeo ( i dalje uzima) od youtuba
Lik milioner.Kao igrana verzija teletabisa, ali ozb, pogotovo ovo duševno zaostalo dete, kao Dipsy.