stugots
Čovek
- Poruka
- 37.333
Ako kupovanje enciklopa nije dovoljan znak... mislim, ja sam prvi i poslednji koji je posetio taj štandičak
Pa to ti kažem, jasno je kakvu si žrtvu podneo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako kupovanje enciklopa nije dovoljan znak... mislim, ja sam prvi i poslednji koji je posetio taj štandičak
Evo slušam sad. Ja sam znao za Drobilicu i ovu Balaševićevu. Svaka pesma im ima spot Variole Vere.znala sam samo za "Mika upao u šamotnu peć"![]()
Ali nije delovala zainteresirano :/Pa to ti kažem, jasno je kakvu si žrtvu podneo
Koji si seljak, sva silo nebeskaAli nije delovala zainteresirano :/
Najjače pljuvanje u TV ikadaJel znate za Piknik? Oni što pevaju "Ružan sam ko ker"
Što? Valjda bih bio seljak da sam preduzeo nešto proaktivnoKoji si seljak, sva silo nebeska
kod mene u favoritima 312. video po redu NOah ark and the cheetah, 313. Snela koka jaje (hit pesmica za decu) 314. Serial Killer Andrei Chikatilo DocumentaryGenerisao mi algoritam onu automatsku plejlistu i nakon Čeljadi pustio... IDU PRISTER
Zakoljite me

Ne bi mogao tako da nema stvarno taj bes u sebiKoja glaščina![]()
Devojka te gleda, devojka ti znakove dajeŠto? Valjda bih bio seljak da sam preduzeo nešto proaktivno
Baš se lijepo ugnezdilakod mene u favoritima 312. video po redu NOah ark and the cheetah, 313. Snela koka jaje (hit pesmica za decu) 314. Serial Killer Andrei Chikatilo Documentary
mislim, okej... postoji objašnjenje za ovaj snela koka jaje ali jebbote
Ali opet laganini pecaroš, čorbica...Ne bi mogao tako da nema stvarno taj bes u sebi
ali ovdeKoja glaščina![]()
Pa gleda u čudu, jer sam prvi koji je posetio štandDevojka te gleda, devojka ti znakove daje

Da, ko fol Lala, pecanje, boćanje, a ono...Ali opet laganini pecaroš, čorbica...
To to, kao malo se zezamo nedeljno poslepodneali ovde
kakva stvarčina... kao zajjebancija a ono...
Nema nade.Pa gleda u čudu, jer sam prvi koji je posetio štand
Kako se zove onaj jutjuber debeli bosanski, bože, tako me podsetio na njegaono od 0:49 je Slayer, bukvalno![]()