момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.565
Pogled joj govori "ajde kupi nešto, nemoj da si pićketina, ne ciganaj se, nemoj meni te 'samo razgledam' fore" i nakon tog sramotnog unutarnjeg monologa desilo se šta se desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet...ništa.Pogled joj govori "ajde kupi nešto, nemoj da si pićketina, ne ciganaj se, nemoj meni te 'samo razgledam' fore" i nakon tog sramotnog unutarnjeg monologa desilo se šta se desilo
Pokajao sam se momenta kad sam napustio štand, ali šta sad, bar imam kome da poklonim, puna familija todlera i inih deriščadiI opet...ništa.
Nikada, ni fore radi, ne idem do tih likova na sajmu.Crkva Isusa poslednjih dana aka mormoni in disguise ima jednu jedinu knjigu na stanju - bibliju, koja zapravo kad je otvoriš nije biblija nego Zapovjedi Džozefa Smita.
Zato što previše ozbiljno shvataš sve to, meni su bili simpa, sviraju gitaru i imaju površan, ali nemaliciozan šarm, dok je eparhija vranjska... kao da si prošao pored katakombe. Ono, halloween vs. Sveti Luka vajb.Nikada, ni fore radi, ne idem do tih likova na sajmu.
Mislim da je više povezano sa traumom što, kada god su roditelji dolazili sa sajma, donesu milion knjiga, svega!Zato što previše ozbiljno shvataš sve to, meni su bili simpa, sviraju gitaru i imaju površan, ali nemaliciozan šarm, dok je eparhija vranjska... kao da si prošao pored katakombe. Ono, halloween vs. Sveti Luka vajb.
dobar naziv za bendPokajao sam se momenta kad sam napustio štand, ali šta sad, bar imam kome da poklonim, puna familija todlera i inih deriščadi
Divni su ti roditelji, možda kad već menjamo glas... šalim se, ok su i mojiMislim da je više povezano sa traumom što, kada god su roditelji dolazili sa sajma, donesu milion knjiga, svega!
Dakle i sekte, i kuvara, i istorije i beletristike.
- Pa što ste ovo uzeli?
- Je l' te tjera neko da čitaš?
Hahah estetika Zaklane Čeljadidobar naziv za bend
![]()
Pogled joj govori "ajde kupi nešto, nemoj da si pićketina, ne ciganaj se, nemoj meni te 'samo razgledam' fore" i nakon tog sramotnog unutarnjeg monologa desilo se šta se desilo
Imam na umu da ih nisam birao.Divni su ti roditelji, možda kad već menjamo glas... šalim se, ok su i moji

Hahah estetika Zaklane Čeljadi

Riječ iz ustaHahah estetika Zaklane Čeljadi
Ako kupovanje enciklopa nije dovoljan znak... mislim, ja sam prvi i poslednji koji je posetio taj štandičakTrebao si je pitati za insta, možda bi ti i dala, ipak si kupio enciklopediju
Tekst je savršen, bukvalno
Ovo je Radivojević puštao u šok koridoru, iskustvo gledanja snaf filma otprilike
znala sam samo za "Mika upao u šamotnu peć"
Ovo je Radivojević puštao u šok koridoru, iskustvo gledanja snaf filma otprilike

Hahah estetika Zaklane Čeljadi
Žao mi je bilo Đoše, ali "jebale te aluvijalne ravni i mađarska privredna komora" je....Tekst je savršen, bukvalno
Moja najbolja drugarica je baš u tom periodu shvatila da je Đorđe Balašević razumije kao niko drugi, i sve njene želje, nade i strahove je pretočio u stihove.Tekst je savršen, bukvalno
Misliš do ovog sad trenutka?!znala sam samo za "Mika upao u šamotnu peć"![]()
daMisliš do ovog sad trenutka?!