момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.561
Prelepo, svi sede kao na katoličkoj misi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepo, svi sede kao na katoličkoj misi

da, tako kažu
da su narandže 95 odsto mužjaci
Prelepo, svi sede kao na katoličkoj misi![]()
najs infoDa, velika većina. To je jer maćke u genima imaju dve osnovne boje - crnu i narandžastu, a X hromozom ne može da nosi obe. Pa pošto mužjak ima jedan, imaće ili crnu ili narandžastu, odnosno varijacije na iste. Ženka pošto ima dva X hromozoma, može da ima obe boje. Zato su tortiji i kaliko u ogromnom broju slučajeva ženke
Samo mi deluje manja nego što jeste, vrvt do kamereE, nisam dugo bio ovde, renovirali su ga, sedišta su udobna i ima dosta prostora sad. Sećam se, zadnji put kad sam bio gledao sam Interstelar lol, nisam mogao da savijem noge pod pravim uglom, horor
Beše i ti poseduješ maćku?najs info
thanks
Samo mi deluje manja nego što jeste, vrvt do kamere
Mislio san da je malo kapacitetnijaMa mala je, kapacitet između 1500-2000
Da, stariji od Kita Ricardsa tri danaI mogu li samo da kažem da je Dragi Jelić izuzetno potcenjen gitarista. Znači, evo, ima milion godina, a gledao sam ga večeras kako literalno šreduje
Mislio san da je malo kapacitetnija
Jok, samo na ovaj klasičniJesi išao kad na božićni sajam knjiga u Domu sindikata? Jel ima to još?
Jok, samo na ovaj klasični
oh yeah
moja debela medvedica
Da, stariji od Kita Ricardsa tri dana
jesteJoj kačila si je jednom, jel beše ruska plava?

Čuo sam za njega, ali nisam čak ni razmišljao da idem, tih sajmova verovatno ima pun qjuras, kad bih išao na svaki ne bih ništa drugo ni radio.Sladak je taj sajmić bio. Dosta manji broj izdavača naravno, ali nema štandova šumskih radikala, informera i sličnih degenerika, ne igra se kolo, nema da se kupi pljeskavica
Pa daj opet

Čuo sam za njega, ali nisam čak ni razmišljao da idem, tih sajmova verovatno ima pun qjuras, kad bih išao na svaki ne bih ništa drugo ni radio.
Nije loš ni ovaj veliki, ali ne u glavnoj Hali nego u četvorci, tu se krije blago. Jehovini svedoci, Crkva Isusa Hrista svetqca poslednjih dana, a do njih eparhija nekih ortodosknih zilota. Pored neke masne metalike prodaju stripove i slično. Zatim jevrejska općina, a nedaleko od njih Iran haha. Na kraju naletim na neku IK koja izdaje enciklopedije gde radi neko kratkokoso čedo. Tu sam zastao i pazario. Nema velike gužve, niko ne očekuje da ćeš kupiti bilo šta kod njih pa te ni ne cimaju. Super.
Da, nešto "život ljudi kroz povest", neka bejzikara. Kada sam zašao u štand znao sam da će me biti sramota da izađem a da ne kupim ništa.Dal si uzeo enciklopediju haha
Da, nešto "život ljudi kroz povest", neka bejzikara. Kada sam zašao u štand znao sam da će me biti sramota da izađem a da ne kupim ništa.